Jinak Landovy srandy nebyly úplně levný letos
Donkey klid, neobhajuj tu russký trolli, kteří tu šíří jen házet. Komplex tu máš hlavně ty
Neobhajuj svoje nízké IQ tím, že se na někoho musíš snižovat. Každý vidí, co jsi zač a že jsi chodící komplex. Ty na víc nemáš. Do normální diskuze se ani zapojit nemůžeš protože hned prvním příspěvkem si obvykle prostřelíš obě nohy.
Janko hogar je tunajsi expert co koment to perla 
Dobre ze si len potvrdil moj koment.
Ty si potvrdil jen svůj komplex😄
Rovnako aj ty len krasne potvrdzujes moj koment
Neboj, otvori si ten excel, prekopiruj vzorce, a mozes oslavovat aky si frajer. Nezabudni potom poslat vyhovorky ktore si ukladas preco je Alonso tam kde je. Konplexy v F1 bemam mat z coho. Vy sa neviete zmierit s 2010 a 2012 a tak to aj vyzera 
Donkey, jenom ty tu řešíš 2010 a 2012. Ty jsi hrozně zakomplexovaný blb. Zvládneš někdy normálně reagovat bez toho, aby si neměl záchvaty?
Jakoby komplexy z exelu jsem ještě neviděl, v tom jsi první. Nevím co na to napsat. 
Janko ty mas zasa komplexy z Maxa tak co ti vadi?
@HellHogr myslel som, ze ti vypadol internet, ale vidim, ze sa len opat zamerne vyhybas jednoduchej fanusikovskej otazke k F1 ty močka smradlava. 
Tu krasne vidiet komu ide o diskusiu k F1 a kto je tu len rakovina vyvolavajuca hadky.
x
no konečně ses k tomu veřejně přiznal 
Oscaruv mentor je Jones.
Ahoj, ja sa tu moc nezapájam ale snažím sa čítať čo najviac. Vnímam fanúšikov a príde mi pochopiteľné, že si fanúšik otvorí komenty článku, ktorý bol písaný o fav jazdcovi. Čo mi príde ale nepochopiteľné, že si niekto otvorí članok len aby prišiel niekoho urážať a hejtovať. Máš pravdu nenasledoval som komenty všetkých a všetko aby som tu rozdával rozumy ale len ma zaráža neustále viac ako táto komunita toto dokáže. Neviem či je to proste súčasťou športu všeobecne, ako sa fans mlátia na futbale/hokeji ale príde mi, než tento šport sa stal tak sledovaný, že sa toto až tak nedialo. V skratke mi chýbajú možno momenty ako keď sme dokázali fandiť jeden napríklad Ferrari, druhý Mclarenu, pozreli si spolu preteky a pobavili sa, bez toho aby sme si nadávali a urážali sa. (A viem že to robia Hamiltonovci, Alonsovci, Maxovci aj fanušíci Maldonada či Grosjeana, to je jedno)Takže to ani nieje mierené osobne niekomu, skôr sa na pozri na to že chcem poukázať na zbytočnosť niekoho príspevkov. Ak si ma chceš niekam zaradiť, keď už ma potrebuješ hneď nejak škatulkovať, že niekde patrím aby si sa niečoho chytal, veď rob ako uznáš, len v tom prípade si ma vôbec nepochopil.
A v druhom rade plne suhlasím, že aj príspevky aj ostatných aj Alonso fans sú proste… zbytočné… takže to prosím neber tak, že môj príspevok ma niečo spoločne s jazdcom, stajňou… proste len som sa trošku pohoršil nad tým…
Když vyhraje Piastri, tak přece pošleš flašku na oslavu s omluvným dopisem🙂
Není důležité, jak si vyložíme Oskarovo tvrzení a nakolik mu věříme my fanoušci-podstatné je, aby si věřil sám a tady to zatím nevypadá moc přesvědčivě. Osobně si myslím, že na kluky z MCL to už dolehlo.Ať chtějí nebo ne, uvědomují si, že jde o hodně a navíc mají oba šanci, která klidně může být jejich poslední, bez ohledu na jezdecké schopnosti! Problém je i to, že jak přišel MCL o absolutní dominanci z první poloviny sezóny, tak nemají zaručené ani pódiové posty v každém závodě v případě, že by Max naskočil na vítěznou vlnu a skutečně by vyhrál když ne všechny, tak většinu zbývajících závodů, protože je tam i nadržený Russel a Ferrku by se taky ještě mohlo zadařit. Takže spoléhat se na to, že mám, nebo máme na Maxe dostatečný náskok nelze. Kde je napsáno, že v Mexiku neskončí Oskar , nebo i Lando zase někde mimo pódia. Navíc, kdyby vypadnul Lando ze hry a měl ,podporovat Oskara, nepřál by si ve svém nitru titul spíš pro Maxe, než svého týmověho rivala?A naopak samozřejmě taky!Abych to zkrátil, Maxovi šance jsou dle mě daleko větší, než by se zdálo na první pohled. Na jeho straně je absolutní podpora týmu, psychika i zkušenosti. 
Kamarat, mal by si uz navstivit psychiatra… Trosku sa chovas, ako keby si skolaboval z tych 7 titulov 
Jednoznacne Hamilton, lebo ma najslabsi monopost. Keby sedel v RB, ma uz titul
A Verstapen sa s TOP monopostom ledva dotahuje na McL, ktore uz melu z posledneho… Asi caka, ze mu zase niekto poda titul do ruk v poslednom zavode…
Vobec som nepochopil tento utok.