Piastri si búcha hlavu o stenu, v kvalifikácii mohol sekundovať Norrisovi | Magazín F1 - F1online.sk

Oscar Piastri dokáže byť veľmi silným súperom Landovi Norrisovi, ale ešte mu chýba potrebná konzistentnosť. Ukázalo sa to aj v singapurskej kvalifikácii, v ktorej predviedol kolísavú výkonnosť. Austrálčan so sebou nebol spokojný, pretože sa dopustil množstva chýb.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/172643/piastri-si-bucha-hlavu-o-stenu-v-kvalifikacii-mohol-sekundovat-norrisovi

Je to síce škoda, ale v pretekovom tempe bol Mclaren dominantný a mohol by sa pokúsiť aspoň vkliniť Piastriho medzi Norrisa a Verstappena cez boxy.

1 Like

Nevím, jestli Lando takhle nebude klidnější :slight_smile: .

1 Like

Max alebo Oscar, to je jedno. Lando vie, že obaja pôjdu po ňom, ako po údenom. Ten chlapec teraz môže iba stratiť. Aby neskončili ako Checo a Carlos. Lewis by to mohol vyhrať, ak Oscar nenájde rytmus.

Lewis dostává křídla, když ucítí krev. On je superpilot, i když už to samozřejmě není úplně to, co bývalo. Taky může přijít SC a postavit všechny predikce na hlavu.

2 Likes

Ja to Lewisovi prajem. Vlastne by mi (asi logicky, vzhľadom na moje preferencie) vôbec nevadilo, ak by vyhral posledné VC stále iný pilot :slight_smile:

1 Like

Neviete, ako sa tu dá nahrať video? :smiley:

Nevím, proto dávám odkazy :smile: . Ale jsou tady šikovnější lidi, třeba někdo poradí.

1 Like

Piastri je docela daleko od Landa. McLaren v racepace vypadá skvěle.
Tohle by si měl Lando pohlídat.

2 Likes

Pokud se mu podaří podržet první místo, tak by naopak měl soupeře za sebou trochu zdržovat aby byla větší šance že se někdo před VER dostane. Ale to už je vyšší dívčí.