O tom, kto by mal v sezóne 2026 patriť medzi TOP4 tímy, je po testoch prakticky jasno. V čom sa však insideri ani samotní aktéri nezhodujú, je odpoveď na otázku, kto by mal mať medzi nimi navrch a kto naopak bude zaostávať. V McLarene panuje po testoch náznak optimizmu.
pretekove simulacie naznacili, že mclaren je pred RB a Ferrari, mercedes mlží, ale su vpredu, kvalifikacne glory runs ferrari by som nebral vazne, oni potrebuju dať talianom v tovarni pričuchnut, pocit nadeje, aby boli motivovani
Odkedy Verstapen jazdí za Ferrari? Tu sú simulácie posledného dňa naľavo je Piastri napravo Leclerk. Charles ide o jednu zastávku viac i tak by prišli do ciela v rovnakom čase. Plus Leclerk ju jazdil naobed v čase keď bolo okolo 40 stupňov, Piastrí v ideálny čas večer.
toto som tu videl predtym, to je leclercov race sim, ako neprepocitval som to kolo po kole, ale isiel o 1 pitstop viac, ako piastri a verstappen, a tie casy podla mna od piastriho neboli na tolko rychlejsie, aby tam nabral 25s k dobru stratenych pit stopom…