Piastri: Rozhodne sme nečakali žiaden polsekundový náskok | Magazín F1 - F1online.sk

Oscar Piastri na rozdiel od svojho kolegu nezaváhal a zo soboty si odnáša trofej Pirelli za zisk pole position. Aj takéto kvalifikácie môžu v konečnom dôsledku rozhodnúť o majstrovi sveta a mladík v službách McLarenu ukazuje, že s tlakom sa dokáže vysporiadať. Po kvalifikácii žiaril spokojnosťou.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/194984/piastri-rozhodne-sme-necakali-ziaden-polsekundovy-naskok

Povie Piastri a pohoda? Povedal by Lando a k.kotina? To je zvláštne.

1 Like

Hej lebo Oscar nie je autorom výroku

2 Likes

Nechaj tak netráp sa :grinning: :grinning: :grinning: a rieš barbie.

Na rozdiel od teba nezhadzujem Hama v každom druhom príspevku lebo niečo dokázal. A nevyzdvyhujem Kimiho na úkor Georgea. Ale uvidíme keď mu Kimi začne nskladať to bude v tvojom podaní koncert. Už sa teším.

2 Likes

Kiks neKiks, trefny postreh. Landovi sa len vracaju jeho vyjadrenia z minulosti. :slight_smile:

1 Like

Fakt. Super teším sa
z teba. Dnes sa mimoriadne opäť vyfarbuješ :grinning:
Ty sa spojíš z úplne hocikým aby si naložil Landovi. A raz ťa to dobehne. Pamätaj bombardér fighter, najšťastnejši človek na slovensku,nevolič/volič Fica,nefanúšik/fanúšik Trumpa a jeho hován a vlastne najšťastnejší človek na zemi. Ktorý sem chodí občas keď má v práci čas.

Lando je arogantné dieťa, ktoré dávalo zlé vyjadrenia, bohužial nemal a stále nemá poriadny PR tréning, takže sa mu každé vyjadrenie vráti 2x

Sorry tak sa ideme všetci tváriť,že Hamilton jazdí ako kráľ posledné 2 sezóny a budeme si klamať ok.

George vyzdvihovať nepotrebuje, od neho vieme všetci čo to chceme vidieť čo môžme čakať.

Kimi je nováčik a ide bravúrne.

Navyše GR som pochválila rovnako.

O to lepšie je to kolo od Kimiho,že George zajazdil ako pán.

A nakladať si asi nezačnú, toto je veľmi dobrá dvojica a čoskoro môžu ozaj byť aj dosť vyrovnaný. Čo je obojstranne kompliment.

A takisto sa akože zrútim keď jeden môj obľúbený pilot porazí druhého. Fakt pôjdem plakať do vankúša. :person_facepalming:t2::person_facepalming:t2::person_facepalming:t2:

Ja sa s nikym nespajam. Ja pisem to, co si myslim. A co je na tom nepravda?

Aby ti bolo lepsie, tak aj Maxovi sa vratili pocas 2021 jeho slova zo sezon predtym o tom, ze on nebojuje o titul, tak nemusi davat pozor a pozor maju davat ti, co o titul bojuju. Lepsie?

Ale vidim, ze moje prispevky citas uz velmi dlho. :smiley:

1 Like

Georga som chválil neustále lebo je dobrý. S tým problém nemám lebo si to zaslúži. Ale ty neuznaš nikoho okrem Džordźíka. Smutné.

2 Likes

Čítam prečo by som ťa nečítal? S niečím súhlasím a s niečím nie. To je normálne nie?

1 Like

Jediné arogantné dieťa si tu ty.

1 Like

Záleží od toho, do akej miery bude šikanovaný Maxom. :slightly_smiling_face:

1 Like

to chce kľud,veď nech si napíšu…psí hlas do neba nejde a v zajtrajších pretekoch sa bude dať predbiehať…

1 Like

Nesúhlasím s tým, že by bol Norďák jediné arogantné dieťa. Ešte je tu Brečounix, Jos_Cocotos a Kiks. Silná fanatická štvorka s jednociferným IQ dohromady

Tak keď si to myslíš, názor ti neberiem. O Norrisovi si to myslí omnoho viac ľudí.

1 Like

Len ma to pobavilo jak si sa opustil v tom súhrne. :sweat_smile:

Tohle je Piastriho chvile. Pokud dneska vyhraje, Norris se polozi a Piastri to ma v kapse. A hlavne nesmi poslouchat zadny teply papajovy pravidla, ale verim tomu, ze to neudela.

2 Likes