/in/jangroh13584
Honzi už si pre istotu aj fotku zmazal.
/in/jangroh13584
Honzi už si pre istotu aj fotku zmazal.
Co má tohle zase bejt? K čemu to?
Zas doslo na Josove slova?
tak hele ja mozem o stazi v porsche len snivat
Chýba mu tam v náplni práce, že chodil na GT3 RS po rožky do Alberta.
Cize zase uplne mimo temy, presne ako som pomenoval.
Tvoj atak na mna si dodnes nevysvetlil a 0 dokazov, ale ukazujes prstom na druhych, krasa.
Vadia ti konspiracie (aj mne) a sam konspirujes vo velkom.
Spravas sa na fore tak, aby si dostal ban, lebo nedokazes neprispievat a mna ides poucovat?
Opakujem, hrube a opakovane ataky a urazky na mnohych tu aj v F1 si nekomentoval, ale k alzakom sa ozyvas rychlostou svetla aj za malickosti…
No, dobře že to víme, jestli to bylo pointou
neklam. pisal, ze chodil na panamere
No sak ked nemas co ine na robote len tu usmernovat uzivatelov, aby komentovali tak ako TEBE sa hodi aby si bol spokojny, ja som s tym ok
Len nabuduce ked budes chciet daco priamo na mna, neschovavaj sa za pomenovania ako “pichlavy uzivatel”, je to detinske a detinskost tu zastupujem ja
Ah, sakra, až takto si to presne nepamätám.
Nebolo to klamstvo, ale omyl.
Ale vidím, že Honziho máš zmáknutého.
Detinske je tvoje pokrytectvo, zlodej krici, chytte zlodeja.
Ja dam realny nas priklad, ktory nevies vyargumentovat a ty uz o inom a ukazujes prstom inde, na tych ktorych ty rad usmernujes a pises o tom mne.
Navyse moznost riesit to sukromne je nemozna…
to je podla mna niekto uplne iny.
mal flatspot, lebo si prebrzdil pneumatiky… a do boxov prvy ist nemohol, lebo tam ide ako prvy jazdec co je vpredu…
Nedokážu posoudit.
Piastriho nemám rád.
Za víkend si zasloužil být 2, skončil 2.
Je to fér.
Vlastně ani pořádně nevím, co se tu řeší.
Ani to nečtu.
sry 15kratnh
Však my víme, kdo je Honza.
Asi tě naštval, ale tohle je zbytečné.
Tohle musí člověk zveřejnit sám od sebe.
Jako třeba já.
Nemozna lebo nevies pochopit, ze mna tvoja “vecna” kritika na moju osobu nezaujima
Venuj sa naozaj niecomu inemu, napr fandeniu mclarenu, vo vlastnim zaujme urobis lepsie
Jezek niekedy tie pichliace naozaj pouziva a potom su slzy bany a sukromne spravy