Piastri priznáva, že „raz či dvakrát prekročil hranice“: O víťazstvá sa bojuje tvrdo | Magazín F1 - F1online.sk

tak behaj od rana po internete a vyvracaj nazory kazdemu jednemu co nieco napisal na Alonsa. gl hf

Problem priznat trolling u nich prevlada, ale s tym ja nic nespravim

Kto ma oci vidi o co komu ide

1 Like

Nevím, jestli je zdravé nadavání konkurenčním pilotům do de-bilů

o tom sa ale vobec nebavim

To nedělám, já netušil že až tak byl Alonso oceněn, ani jsem ji nic nenapsal, ale když jsem se to dozvěděl, tak jsem to okomentoval. To je vše. Proč ale teda bojuje Ježek? :smile:

Nevšímej si jich.
Nemůžou rozdýchat výhru Norrise.
On oje to přejde. Možná.

2 Likes

Hele vyzkouším v příštím závodě podobnou pikantnost pro jezdce který má své fandy, aniž by se dopustil prohřešku. A uvidíme teda :slightly_smiling_face:

Takže ženu jsi si včera domu neodvedl? :smiley:

1 Like

vies citat s porozumenim? ja tu nepisem o nikom konkretnom ale o pristupe

Ja sa cudujem ze sa hadate.
Ved Evka viac x napisala ze Oscara nema rada, je krivy charakter atd. a zaroven velmi fandi Landovi, tak co sa chce riesit?
Na tych postojoch je to dlhodobo vidiet, ale aspon je slusna a mimo tejto temy s nou skoro vzdy suhlasim az na male vynimky :slight_smile:

Ini tu hrubo urazali predstavitelov McLarenu (aj konspirovali), ci Alonsa, Hamiltona a pod. a vtedy byvalo “ticho” od niekoho inak pichlaveho, ale skusia “zeleni” nieco take, vela krat odvar, tak koniec sveta.
Ved to by videl aj Stevie Wonder, o akej vecnej a normalnej, naozaj nestrannej diskusii je rec?
Na vymenovane fakty a argumenty sa vacsinou ani nereaguje a hraje sa to inak, skoda… :slight_smile:

1 Like

No, asi ti nerozumím. Mě lidi co se ozvou při nadávce na svého oblíbeného jezdce nepřijdou nějak praštěný nebo co, když tam jsou předloženy argumenty. Dál by se mělo kecat o těch argumentech, ne o tom že jak jsme si mohli dovolit o tom psát koment :thinking: Tvé pointě asi nerozumím a jestli je špatně že jsem se nad označením d.ebil za to co udělal Alonso s Bortoletem pozastavil, proč?

Puff, cira fantasmagoria a hlavne smutne od niekoho kto dava apel na moralku, co sa mi inak paci. Ale ty si v tej top3 hejterov Oscara, cize chapem…

Tak len krakto fakty: Vsimni si ako mnohi podporujuci Oscara az chvalia aj Landa a najma ho neurazaju. Naopak, Oscar co nic zle neurobil, je uz od minulej sezony neustale atakovany za vsetko mozne az nemozne, dokonca je krivy, agresivny a neviem aky, uz aj za zlu strategiu moze on a nie tim atd. a Landove chyby relativizovane - a to pisem ako ten, co ma rad oboch :slight_smile:

2 Likes

Tak o čem se bavíš? Však ti Situs vysvětluje, že se mu nelíbilo to, jak Evap nazvala Alonsa debilem. A ty tu jedeš něco o tom, že z čeho žije fórum, že "brání " svého oblíbence. Že ty si začal chodit na Braník s ježkem?

imagine ides po ulici a pocujes ako sa dvaja ludia rozpravaju o tom aky je alonso ■■■■■. co urobis?

1 Like

Chces poslat fakturu? Splatnost dam na 10.7.

1 Like

@HellHogr toto je tvoj linkedin?https://cz.linkedin.com/in/jan-groh

1 Like

Zas ta tvoja vecnost a normalna diskusia?
Radsej mi uz posli tie moje udajne komentare, za ktore si do mna ty zacal, ze rypem do Ferrari a nic si nedolozil, 0 z takmer 2k komentarov a neskor sa podobna situacia zopakovala.
Nezabudni to este nazvat sikana :sweat_smile:

3 Likes

půjde domů, otevře forum, kde je king a půjde žalovat adminovi, aby tě nahlásil :grin: a máš vybavené

nie, toto je Hellhogr https://cz.linkedin.com/in/jangroh13584

staz v porsche to sedi

1 Like

Jak moc ti musim lezat v zaludku?

Si tu dokopy 5 minut aj s cestou, nevies nic o tom kto tu co popisal ale mna ides furt hodnotit

Chod si radsej pocitat statistiky a fakty, mne nechaj pocity a zdravy rozum

4 Likes