Piastri priznáva, že je stratený: Som pomalý, je to pre mňa záhada | Magazín F1 - F1online.sk

Oscar Piastri je na najlepšej ceste nezmazateľne sa zapísať do historických análov Formuly 1 ako pilot, ktorý s dominantným monopostom prehajdákal obrovský náskok v šampionáte. Pokračoval v tom aj v mexickej kvalifikácii, keď stačil len na ôsme miesto. Piastriho fanúšikom sa nebudú dobre počúvať jeho vyjadrenia.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/217697/piastri-priznava-ze-je-strateny-som-pomaly-je-to-pre-mna-zahada

4 Likes

Je to záhada, nechápem, ako je niečo také možné … Nechcem konšpirovať … :frowning:

3 Likes

Moja teória je, že Oscar má na týchto špecifických typoch tratí, ktoré prišli po európskom lete, problémy s nastavením auta a Norris s ním samozrejme dáta a setupy zdieľať nebude. Len moja domnienka, no celkovo si to neviem inak vysvetliť.

6 Likes

zamna je to jednoduhe po tom čo ziskali tipovy pohar už možu naplno podporovať svoj ho favorita a na druheho sa vykašlali nie je totiž možne aby piastri odrazu tak stracal ked večinu sezony bol bud hned vedla Norisa nebo hned zanim aby ted stracal naneho tolko pripominam že piastri nerobi nejak velke chybi to nieje otom že udelal velky chybu a preto je tam kde je on je skratka pomali u Red bull sme si nato ako si zvikli ale aby sa to dialo aj tadi to už jemy podozrele

1 Like

Hlavne moc nepremyslet, prirozene se posouvat vpred :checkered_flag:

Takhle to nepůjde, soudruzi!
S takovouhle ten závěr moc zajímavý nebude, Norris to bude mít příliš jednoduché!

2 Likes

Piastri to měl jednoduché na začátku, tak se síly srovnávají.

Takto bol v 2021 jednu časť sezóny Leclerc mimo. Nakoniec zistili, že mal prasknuté pomerne závažne chassis.

2 Likes

Piastri měl rychlost a konzistentnost víc jak půl sezony, závod co závod, a teď takový propad. Nemůžu říct, že bych to chápal…

2 Likes

To si asi neumime predstavit.

Tak už je jasné kde sa pred letom zázračne vzala psychická pohoda uplakaného Landa. Dostal info, najprv PK a potom pribrzdíme Oskara. A že vraj pomoc psychológa :rofl: :rofl: :rofl:

No nezbyvá, než přežít dnešek a dovést co nejvíce bodů a zároveň od Brazílii zase podávat výkony jako v Zandvoortu, Belgii atd., stále věřím, že na to Piastri má

3 Likes

predstavit si “umimime” vselico, ide o to, ze co sa naozaj s Piastrim stalo.

No nestalo se nic zahadneho, hlava. Ale lidi zajimaji zahady a hlavne si navymyslet nesmysly, bez toho to nejde a stoji na tom svet.

Presne to mi napadlo. Par krat sa to uz stalo a casto sa na to pride dost oneskorene (ak vobec).
Preto som sa uz vcera po Q pytal, ci Oscarovi menili aj sasi… :slight_smile:

1 Like

ja by som ako precaution týchto rumors, Stellom aj Zakom vymenil Chassis na další závod. Však určite ešte jedno nové majú a aspoň by predišli obvinenia. A na 99% už dalšie potrebovať nebudú a ani toto nezrecyklujú na 2026, kedže je koniec generácie

3 Likes