Piastri pomýšľa na boj o víťazstvo: Do prvej zákruty je ďaleko | Magazín F1 - F1online.sk

Štart z prvého a druhého miesta je pre McLaren ideálnou príležitosťou v boji s Red Bullom. Sergio Pérez je opäť hlboko v poli porazených a chlapci v pápajovom majú prvý rad, takže musia výrazne znížiť svoju stratu na lídra Pohára konštruktérov. Vyhrať však chce každý.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/164388/piastri-pomysla-na-boj-o-vitazstvo-do-prvej-zakruty-je-daleko

Přál bych mu, aby se Piastrimu podařilo všem ostatním vypálit rybník.

1 Like

Haha, každej normální tým by to Piastrimu vysvětlil ale McLaren je svůj. Jsem zvědavej, co na startu chlapci předvedou :grin:

Start z první řady :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Lando pokazi start, zacne pokryvat Oscara, Oscarovi sa ale podari dostat cez Landa, obom ale vypali rybnik Max, ktory sa v prvom kole dostane pred oba Mclareny. Landovi bude trvat par kol kym sa vrati na 2 miesto pred Oscara a ked sa mu to konecne podari, Max bude mat pohodlny 3 sekundovy naskok a Mclaren si zase bude buchat hlavu o stenu :smiley:

kludne sa moze stat, ze si to McL postrazi, ale prehra si to v boxoch a strategiou … neni to len o pilotoch, nezabudajte priatelia :smiley:

2 Likes

Tentokrát už to McLaren dá.

1 Like

Mas pravdu, moznosti je viacero…ono Mclaren sa pomaly ale isto dostava v mojich ociach na uroven Ferrari - jedinou otazkou je ci to tentokrat pokazia piloti, strategovia alebo im odide technika ale jedna vec je ista, niekto to kralovsky pos…pokazi :sweat_smile:

to zas pozor, ferrari si poctivo buduje status bridilov od 2008 povedzme :smiley: to McL je na tom este fakt skvelo, kedze mi pride, ze sa ucia mega rychlo a za pochodu

ja im verim, verim Piastrimu :+1:

McLaren naridi Oscarovi neutocit, pokud bude v prvni zatacce za Landem. Vse jine by byla hloupost.

3 Likes

Ale ne všichni dokážou nefungovat dlouhodobě, jako Ferrari

1 Like

Dobre vies, ze to sa nestane. Videli sme to uz viackrat.

Presne tak. Terazt to už dajú a miestnych hejterov j.ebne.

2 Likes

Ja som realista, takze im to prajem ale neverim im :smiley:

1 Like

Hlavu hore vas cas pride skor ako nas, uvidis 🫡

1 Like

Ak udrzia po prvom kole poradie ako je na starte tak je velka sanca

Tak teraz sa to láme a Mek dostávajú všetci vyjadreniami pod tlak a aj oni sami seba. To je proste vývoj keď ideš hore. Buď to dáš alebo nie. Tak snáď to dáme.

1 Like

Myslim ze po letnej pauze s mclarenom mozeme naplno pocitat … naopak ferrari ide od 9 k 5 a po letnej pauze cakam u nich ze medzi prvymi oznamia presun na vyvoj na 2025 a uz to nejak doklepu aj s carlosom

Kdo by to byl řekl, že RB dostane pod tlak McL a Brown jim zajede přímo pod kůži. :slight_smile:
Snad získají double a Zak tam přidá nějakou :hot_pepper:

2 Likes

Neviem. K Ferku sa mi voči tebe ťažko vyjadruje. Vieš že mám rád Carlosa a vôbec nič nemám voči LEC ovi. Ale strašne ma teší že tento víkend ide zatiaľ Lando ako stroj. A to je to čo musíš robiť keď chceš byť hore.

1 Like