Piastri odmieta špekulácie: S Red Bullom som nerokoval | Magazín F1 - F1online.sk

Prestupová „silly season“ sa nám pomaličky rozbieha. Po zrušení podujatí na Blízkom východe sa kolotoč vo Formule 1 trochu spomalil, ale stále platí, že tohtoročné prestupové leto by mohlo byť horúce. Je možné, že napokon dôjde len ku kozmetickým zmenám, ale stále sú na stole veľké prestupy. Na pozore sa má predovšetkým Red Bull.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/234462/piastri-odmieta-spekulacie-s-red-bullom-som-nerokoval

Penize…

Penize… staci, aby nekdo prisel s velmi lukrativni nabidkou za Pia a myslim si, nejaka atmosfera s Nor by byla posledni vec kterou by resil.

Nezapominejme, ze vsichni jsou vzdy desne “ spokojeni” nez prijde lepsi nabidka :smiling_face_with_sunglasses:

Nějak postrádám důvod proč by měl RB mít o Piastriho zájem.
I kdyby to na konci roku Emil zabalil, tak Arvid bude jeho vynikajícím následníkem.

No… Arvida sleduju ostřížím zrakem, ale zatím má myslím jediný úkol - dobře se etablovat v béčku (nechce se mi pořád řešit, jak se zrovna jmenují :smile: ), aby zůstal i příští rok. Pak se uvidí. Zatím ukazuje rychlost, má taky dost smůly, ale o přesunu do áčka nemůže být zatím řeč. Taky nesmíme zapomínat na to, že byl oblíbencem Helmuta Marka, který ho do F1 prosadil, a nejsem si jistá, jestli na tom byla velká shoda. Vůbec nepochybuju o tom, že má talent, ale to samo o sobě ještě stačit nemusí. Palce mu držím, to je jasné.

1 lajk

Arvid má zatím hodně smůly na techniku, ale když jede, tak je v něm talent hodně vidět a Lawson musel hodně zabrat, aby se jeho mizérie neprotahovala.
Samozřejmě jsem od Arvida neočekával takový nástup jako dříve od Senny, ale zatím spokojený jsem. Věřím, že od něj ještě uvidíme hodně.

2 lajkov