Jos ti ho foukne do zadku hned, jak bude moct, ale musíš na něj počkat. Každopádně tu šířit tyhle fotky bez kontextu a napsat: Max za oboje dostal pencli a divit se tomu, to je opravdu umění
Aby som to z mojej strany uzavrel. Piastri to spravil vyborne. A ked to pilot na najlepsom aute spravi vyborne tak spravidla super nema sancu.
Dufam, ze RB udrzi momentum a uvidime takychto subojov viac.
V prvom kole sa nemusi ani trestať co sa aj stáva nie? Takze riskol ale neziskal tak sa to da uzavrieť. Piastri odjazdil brilantne to čo mu bolo treba, v tom aute isto este bolo kus naviac a maxa by tak ci tak na 97% ustval
Ty by jsi chtěl aby mu to prošlo?
Nie nie, ja som stym v pohode len pisem ze sa stava ze sa v prvom kole netresta, nestalo sa to prvy raz ani posledný.
Ci sa pripravil o vitazstvo? Nemyslim si. Asi takto to malo skoncit koniec koncov som to natipoval presne
Oni se mi smějí ale já furt říkám, že Maxovi nikdy nic neprojde
Teď už ne, snad, konečně. Možná už by měli přestat spoléhat že jim budou procházet tyhle levoty a více se soustředit na sportovní stránku věci. Když to už stejně neprochází. Dobře pro sport.
Ano, Verstappen může mít ze sedačky jinej pohled na věc. A mohl se cítit v právu, však jede plný adrenalinu, a letí 250km do zatáčky…
Ale na zídce má dalších 20 lidí, a dalších 100 na race supportu v Anglii.
Tohle musí vyhodnotit za pár vteřin, a říct, že to je špatně. A říct mu, hele vrať to.
Tohle nebyla situace 50-50, kde se dá spekulovat, ale 100-0. Bylo to přímo z učebnice předjíždění mimo trať.
Jinak Pepa Král v Eiskingu říkal, že to byla černobílá věc, a že ho štve, že dostal jen 5s, když to má být 10.
No trebars to bolo tak ze to chceli vratit ale mr d1ckpic rozhosol inaka riskol to teoreticky on kedze aj po pretekoch tam saskoval z papiermi… Je to v podstate uz jedno. Zase piastri tiez nesiel tu zatacku idealne a ako sam vravel nehodlal vyjst z nej ako druhý…
Keby toto spravil max tak tu hulakate 3 dni ako ho vytlačil ze musel ist mimo trať a nezalezalo by vam absolútne na tom ci mal kolesa za spatnymi a teda bol by “v prave”
Povedz kde mal ist max v tej zakrute? Zastat a zaradit sa za 4teho 5teho jazdca? Na tej fotke idu evidentne rovnakym smerom stym ze Oscar tocil na zakrutu ale max uz nemal kde to by musel znicit gumy a radiť sa za jazdcov… Isiel oscar prilis rýchlo do zakruty? Nechal miesto? Keby max pribrzdil zatocil a vyradil oboch, bolo by to lepsie? Chytme sa za srdce keby to bolo opačne bol by tu iny sh1tstorm
Neboj, kdyby to bylo naopak, tak řeknu to samé.
Jsem ten poslední člověk, který by měl radost z toho, že vyhrál Piastri.
Mozno nemas rad piastriho ale v porovnaní s verstappenom je to 90:10
A vobec neviem preco ho nemas rad, chalan ide dobre v klude a je tu vysoka sanca ze bude majster svetla tento rok…
Možná jen nemáš rád lidi kteří fanděj někomu jinému.
To malo ist mne? Preco by som to robil? Nikoho tu nepoznám a je mi jedno kto komu fandí… Ide mi o to ze keby to bolo opacne tak tu flusate na maxa za vytlacanie
Nebylo to obráceně, a jen negativně spekuluješ kdyby. Max to z onboardu projížděl tak že tam nevidím šanci že by z trati nevyjel. Když se podíváš jak Piastri byl před ním už v nájezdu na rovince tak prostě Max prohrál. Tak neflusej a srovnej se s tím.
ulozene, ked si povieme raz kdyby jo? ja som stym zmierený, nepochopil si pointu…
Nevypadáš tak, pokud jo, nechápu tvou zapšklost. To že ti na manévr musíš stačit trať tu razím dlouhou dobu, nemůžu za to že se to tak často týká Maxe, který to tak často nerespektuje a jen čeká že mu to projde nebo nadává jak je svět nespravedlivý.
moze si mysliet co len chces, to ale samozrejme neznamena ze to je tak ako si ty myslis kamarat
To vím že si můžu myslet co chci. Max to nezvládl a byl potrestán, přišel o vítězství. To je vše.
to je to co si mysis ze prisiel o vitazstvo, ale to tak nemusi byt, je to iba KDYBY
Ok, lépe to nešlo, a neporušit pravidla taky ne. Myslet si můžeš co chceš