Presne tak. Je to frajer. Jeste, ze po Maxovi a Leclercovi je tam dalsi takovej. A vypada to, ze Piastri nebude hrat spolu s tema saskama najekou pr hru, ale pujde si tvrde pro titul. A tak to ma byt.
tomu sa hovori sebavedomie. Sice na seba da vacsi tlak (Lando sa tlaku boji), ale zase ked to ustoji tak vyhral a ludia v time mu budu doverovat viac. Uvidime ako to cele dopadne, ale Oscar ma nabeh sa stat prirodzenou jednotkou v McLarene.
Miestni mozgonauti by Piastrimu vysvetlili, že najrýchlejší bol RB.
Tomuhle ja rikam mysl sampiona. Dost mi to pripomina Maxova vyjadreni “nejsem tu abych jezdil jako babicka”, nebo v roce 2023, “s timhle autem nemuzu myslet na nic jineho, nez na vitezstvi”.
Sympatický přístup
Viac mi bol sympatický Lando, jednak mu aj dlhšie fandím, ale Oscar ho pomaly poráža aj tu. Ale zase každý je dáka povaha, nie je nič zlé ak je niekto ako Oscar a nie je nič zlé ak je niekto ako Lando
Nájdu sa tu aj takí čo ti vysvetlili že Marko má pravdu.
Najdou se tu tací, co si vymyslí blábol, který tu nikdo nenapsal, jen aby mohl kopat
Marko má pravdu vždy keď sa to hodí.
To byla ironie kamo, carodej neni muj clovek, to je jasny.
hlavne ten DCOULTHARD profi troll
A co seš potom ty?
ja nie som profi troll, ja som normalny priemer, a co ty? lebo tvoji vravia ze troll nie si, tak potom musis byt fakt … asi
Co píšeš temneny sýre? Že jsi troll co sbírá bany? Tak se učíš od Jose?
aspon nemusia mojio “kamosi” vyplakavat u admina aby som nedostal ban
Ne? Tak proč si psal adminovi? A ježek taky, oba jste škemrali, abych dostal ban. Strašný cirkusáci a k tomu ulhaný
.,.no to čo za hlupačik,také niečo môže
povedať,veď, OSKAR,si manažoval preteky,udržiaval si náskok aký potreboval a v závere zvoľnil,aby šetril,fáro,a keby v tej zákrute bol štrk tak si Max už pije kafé,
Ah no to je teda nieco
Jj, pošťáček ban zase vymyslel geniální odpověď