Piastri nesúhlasí s Norrisom: Naše auto bolo stále najrýchlejšie | Magazín F1 - F1online.sk

Keď tím vstupuje do sezóny bez jasne vytýčenej jazdeckej jednotky, alebo aspoň s predpokladaným rozložením síl, dajú sa očakávať určité medzery v internej dynamike. Ako vlani v súvislosti s pilotmi McLarenu povedal bývalý pilot a komentátor Martin Brundle: „Piastriho jednoznačne nezaujímajú Norrisove titulové šance v súboji s Maxom Verstappenom.“ Toto vyjadrenie celkom výstižne vystihuje, že jazdec nemá záujem na úspechu tímového kolegu. V prípade Norrisa s Piastrim však začína viaznuť aj komunikácia.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/196737/piastri-nesuhlasi-s-norrisom-nase-auto-bolo-stale-najrychlejsie

Piastri má větší koule než Norris s Brownem a Stellou dohromady

9 Likes

Presne tak. Je to frajer. Jeste, ze po Maxovi a Leclercovi je tam dalsi takovej. A vypada to, ze Piastri nebude hrat spolu s tema saskama najekou pr hru, ale pujde si tvrde pro titul. A tak to ma byt.

4 Likes

tomu sa hovori sebavedomie. Sice na seba da vacsi tlak (Lando sa tlaku boji), ale zase ked to ustoji tak vyhral a ludia v time mu budu doverovat viac. Uvidime ako to cele dopadne, ale Oscar ma nabeh sa stat prirodzenou jednotkou v McLarene.

2 Likes

Miestni mozgonauti by Piastrimu vysvetlili, že najrýchlejší bol RB. :man_astronaut:

4 Likes

Tomuhle ja rikam mysl sampiona. Dost mi to pripomina Maxova vyjadreni “nejsem tu abych jezdil jako babicka”, nebo v roce 2023, “s timhle autem nemuzu myslet na nic jineho, nez na vitezstvi”.

8 Likes

Sympatický přístup :slightly_smiling_face:

1 Like

Viac mi bol sympatický Lando, jednak mu aj dlhšie fandím, ale Oscar ho pomaly poráža aj tu. Ale zase každý je dáka povaha, nie je nič zlé ak je niekto ako Oscar a nie je nič zlé ak je niekto ako Lando

1 Like

No určitě má větší koule než ty s @rozvazane_boty dohromady. :joy:

2 Likes

Nájdu sa tu aj takí čo ti vysvetlili že Marko má pravdu.

1 Like

Najdou se tu tací, co si vymyslí blábol, který tu nikdo nenapsal, jen aby mohl kopat :roll_eyes:

Marko má pravdu vždy keď sa to hodí. :grin:

To byla ironie kamo, carodej neni muj clovek, to je jasny.

hlavne ten DCOULTHARD profi troll :smiley:

1 Like

A co seš potom ty? :face_with_spiral_eyes:

1 Like

ja nie som profi troll, ja som normalny priemer, a co ty? lebo tvoji vravia ze troll nie si, tak potom musis byt fakt … asi :open_mouth:

1 Like

Co píšeš temneny sýre? Že jsi troll co sbírá bany? Tak se učíš od Jose?

1 Like

aspon nemusia mojio “kamosi” vyplakavat u admina aby som nedostal ban :smiley:

3 Likes

Ne? Tak proč si psal adminovi? A ježek taky, oba jste škemrali, abych dostal ban. Strašný cirkusáci a k tomu ulhaný :clown_face:

1 Like

.,.no to čo za hlupačik,také niečo môže
povedať,veď, OSKAR,si manažoval preteky,udržiaval si náskok aký potreboval a v závere zvoľnil,aby šetril,fáro,a keby v tej zákrute bol štrk tak si Max už pije kafé,:wink::racing_car: