Piastri: Na šampionát ešte nemyslím, ale treba to robiť ako vlani Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Oscar Piastri sa po premiérovej pole position dočkal svojho tretieho triumfu v F1. Podľa vlastných slov mu toto víťazstvo chutí viac než tie predošlé, navyše dokonale dalo zabudnúť na sklamanie z Melbourne. Jasne ukázal, že v majstrovskej bitke s ním treba počítať.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/192071/piastri-na-sampionat-este-nemyslim-ale-treba-to-robit-ako-vlani-verstappen

Chvalabohu za to ze veci nejsou jasne a mame co sledovat, i kdyz Cina zavod ovladla pasivita.

Oscar si berie priklad od najlepsieho. :+1:

*Od nejlepších. :laughing:

Hamiltona taky zpražili za chladné vysílačky. :grinning:

Když předvede takový výkon i v Japonsku, tak Norris už bude podle mě nalomený.

Ten uz je podla mna nalomeny teraz. Minuly vikend bol Oscar minimalne na jeho urovni az do tej TR a naslednej chyby a tento vikend bol Oscar lepsi od piatku az do dnes. :slight_smile:

Myslím si, že by ho v Austrálii nakonec předjel.

Všichni vědí že to proti Norrisovi nebude mít jednoduché, favoritem v tomto duelu je určitě Norris, ale … Čínu zvládnul sakra dobře a tyhle kousky mu budou dodávat sebedůvěru, ten diamant se již jen vyhlazuje, pozor na něj :slightly_smiling_face:

1 Like

Aj minuly rok mal Piastri zablesky, no potom prislo vytriezvenie a Norris mu nedal sancu. Zatial sme na zaciatku a sezona je dlha. Akonahle nemal McL naskok, Piastri bol v problemoch.

Prezrad v čom je nalomený Norris…ani sam tomu neveríš len hejtuješ

1 Like

Ja tiez. Lando je v subojoch slabsi od Oscara ovela. Defenzivu ma tragicku a ofenzivu ma slabu pokial nema rychlejsie auto.

Potřebujeme zlomit Maxe, pak se bude lámat chleba.

Maxe lámou už teď slabším vozem.

Četl jsi to?

Nepíšu že JE nalomený, ale že si myslím, že MŮŽE být, pokud Piastri vyhraje i v Japonsku.

Piastri je v subojoch lepsi ako Norris. Ked popracuje na kvalifikaciach tak bude mat Norris velky pruser.

2 Likes

Pre Piastriho bude kľúčové, aby sa vyhol hluchým častiam sezóny, ako mal napr. vlani medzi Austinom a Las Vegas. Ak sa mu to podarí, myslím si, že mentálna odolnosť bude na jeho strane.

Presne tak, sezony kde netusis kto vyhra si treba vazit a ja si ich sakra vazim.
Toto je ono.
Inak Oscar parada, ked ziska v sobotu pole a v nedelu zajazdi skvele, ukaze to cele vlastnymi silami, neorozi teamoveho kolegu - nemam proti tomu nic.

1 Like