Tak ono odstavit Piastriho tiez nemusi byt napad storocia. Mame dva mestske okruhy a netrufam si povedat, aku ma nasledovny scenar pravdepodobnost, ale predstavme si, ze Norris s Verstappenom sa spolu 2x vysekaju v zapale boja a Piastri oba zavody vyhra. Razom je pred Norrisom a McLaren moze byt stastny, ze to doteraz robil ako robil a maju v ohni dve zeliezka.
Bol tu aj clanok, ktory pojednaval o tom, ze Piastri ma Norrisovi pomoct s tym, ze dalsi rok dostane sancu on. Uz vidim, ako majstrovi sveta(ak by to Norris vyhral) povies, ze ma pomahat kolegovi. A to este nikde nie je napisane, ze ked Piastri bude robit dvojku a vsemozne pomahat, Norris to vyhra tento rok(aj ked si myslim, ze nema mizernu sancu pri aktualnych vykonoch RBR) Spravia takuto dohodu, Norrisovi to ujde o tri body ak RBR spravi auto a buduci rok by sa Piastri dozadoval statusu jednotky a Norris by vysiel naprazdno.
V skratke, nikto nevie, co bude do konca sezony, najlepsim dokazom je vyplakavanie na zaciatku sezony, ako je vsetko rozhodnute a trofej mozu rovno dat Verstappenovi. A teraz sa vsetci dozaduju, aby Piastri pomahal Norrisovi, aby ho zosadil.
Moj osobny nazor je, ze Norris tu pomoc potrebuje, lebo nebyt jeho chyb, strata na Verstappena by bola markantne mensia aj bez Piastriho pomoci