Piastri je budúci majster sveta, vyhlásil Austrálčanom ohromený Brown | Magazín F1 - F1online.sk

Doterajšia kariéra Oscara Piastriho ukazuje, že by mal vo Formule 1 zotrvať veľmi dlho. Pri juniorských talentoch však nikdy nemáte úplnú istotu a stačí si spomenúť na Piastriho predchodcu Stoffela Vandoorna. Podľa šéfa McLarenu Zaka Browna sa však tento scenár nezopakuje a Piastri sa jedného dňa zapíše do histórie.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/96626/piastri-je-buduci-majster-sveta-vyhlasil-australcanom-ohromeny-brown

Jo jasne prečo Norrisa už nie je vaš oblubenec ? šeci su možny majstri ale realita až ukaže či to tak bude alebo nie ale asi to nemude z Mclerenom že jo

1 Like

Úprimne, prvé, čo mi napadlo pre prečítaní samotného nadpisu bolo, že Lando dvíha kotvy a v McL sa idú sústreďovať na glorifikovanie Oscara. Nie, že by Oscar nebolo talentovaný, ale už tam cítim strategické hry a odpútavanie pozornosti od gigantických problémov v McL. (pozn.: som dlhoročným fanúšikom McL).

2 Likes

McL má dva talentované piloty, opravdu velice talentované, ale stáj není schopná jim na to dát techniku, zachvíli o tyhle piloty přijde

3 Likes

Takmer vsetky timy maju talentovanych spickovych pilotov ale iba 2-3 dostanu majstrovske auto. Nic nove.

povedal hrobar Mclarenu.
lando mal odist uz davno z tohto tragickeho teamu.
a piastri kedze je novy este tam vydrzi 2-3 roky traposit.
jediny team ktori nema ziadne ambicie. nech to predaju Andretimu.

Možno niečo v ňom je, čakal som že si bude počínať horšie, ale možno to je ako s Hamiltonom že Lando by bol výrazne lepší v lepšom aute.

Ale notak… Už zase?

Piastri je budúci majster sveta, vyhlásil Austrálčanom ohromený Brown

Leda vo sne :smiley:

Co zase? už zakázali to zavěšení? :stuck_out_tongue:

V dnešnom monoposte McLaren by nevyhral ani Aryton Senna .

2 Likes

Za to jak Piastri podvedl tým co ho vychoval ho nemám moc rád, pravda že je to chyba taky Alpine že byli tak naivní :laughing:. Nicméně tlusťoch Brown by se měl spíš soustředit na to Mclaren zvednout než na PR kecy.

moc to nevyzera ze si piastri polepsil

No nepolepšil ikdyž letošní Alpine taky není zrovna raketa :laughing: :laughing:. Ale já jsem rád že je Mclaren špatnej, Brown tlačil na změnu pravidel což se jim vymstilo a Piastri zase “zradil” Alpine, asi jedinej člen s páteří je tam Norris :laughing:

Lando je imho lepsi jak Perez a lepsi jak Sainz a lepsi jak Stroll. Mercedes nema preco menit jazdcov, ak mu len LH nezdrhne, potom je Lando jasna volba aj tam.

2 Likes