Piastri: Hneď som vedel, že je zle (PREPIS VYSIELAČKY) | Magazín F1 - F1online.sk

Oscar Piastri zažíva krutú sezónu. Už neraz sa stalo, že mal preteky výborne rozbehnuté, a vinou rôznych okolností sa postupne prepadol až mimo pódium. Po dnešnej veľkej cene otvorene upozornil na to, že McLaren mal nielen v Silverstone dosiahnuť viac.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/162909/piastri-hned-som-vedel-ze-je-zle-prepis-vysielacky

Skvely tym, auto, piloti, jen to doladit :dizzy:

1 Like

Zas hrozné chyby :confused:

Oscar dnes patril vo vsetkych stintoch medzi najlepsich a zasluzil by si bojovat o vitazstvo… Skoda chyby McLarenu, ktora ho stala vela casu.

1 Like

Svizneji reagovat na soupere, necekat ze se mi podari oyebat pocasi, pac to pak neni risk ale hazard.

On je zatím většinou v kvalifikaci slabší než Norris. Tím se dostává v závodech za něj a je potom až ten druhý… Tady má zase on rezervy. Tolik skloňovaný double pitstop je riskantní záležitost, taky se tím při chybě u prvního auta můžou odepsat obě dvě. Při zatím trvající celkové chybovosti týmu se tolik nedivím, že do toho nešli.

Ano, ale Mercedes to dal krasne.
A dalo sa tomu vyhnut aj tak, ze Lando ci Oscar by sli ked Max a dalsie kolo druhy.
Oscar na mokrej trati so slikmi bola proste zasadna chyba, ale on sam siel skvele…

Ano, to by asi šel Oscar za Maxem a dostal se před Landa. To možná nechtěli :woman_shrugging:. Mercedes double pitstopy umí, dělali je s Lewisem a Valtterim ve své slavné době celkem “nikoli neobvykle”.

1 Like

Chybaju mu skusenosti na zaklade ktroych bt sam rozhodol kedy ist do boxov. To nazbiera len rokmi.

Piastriho mal Mclaren povolať do boxov v čase ako tam išiel Verstappen a bojoval by o víťazstvo.

Presne jak jsem psal vcera. Mclaren nema zkusenosti na to, aby vystrelili se strategii jako prvni. Jenom porad koukaji na teamy, co jsou pred nima. Je blby, ze s nejrychlejsim autem nemaji tyto zkusenosti ani koule.

Kdyby koukali lepe tak by to pro ne bylo prinosnejsi, ale voli cestu uceni, skoda pac prichazime o game changera.