Piastri: Cítim, že tento rok sa môžem stať majstrom sveta | Magazín F1 - F1online.sk

Postupne nám utešene rastie počet jazdcov, ktorí majú pred sezónou majstrovské ambície. K Maxovi Verstappenovi, Landovi Norrisovi, pilotom Ferrari a Georgeovi Russellovi sa teraz pridáva ďalšie meno z radov top tímov. Oscar Piastri hlási, že je pripravený.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/186982/piastri-citim-ze-tento-rok-sa-mozem-stat-majstrom-sveta

Pri vsetkej ucte.
Druhy Mark Webber.

2 Likes

Oscar vyzeral slubne ale myslim si, ze minuly rok zaostal za ocakavaniami a aj ked mal zablesky dobrej rychlosti tak cela sezona bola v jeho podani nevyrazna a doslova stracal na Norrisa, ktory tiez nejazdil uplne top. Takze ja ti neviem, cas bezi a tuto sezonu musi dokazat ze na to ma inak pojde jeho hodnota dolu vodou.

Norris ho zájazdi a Ferrari bude silné on nemá na to

1 Like

Oni to tie dvojky vedia.
Vedel to Webber, Bottas, atd …
Musia si vsak verit, nejako zabojovat a pokusit sa o nemozne.

1 Like

no tak to je uz teraz jasne, ze majstrom nebude ani lando, ani oskar.

Uvidíme, uvidíme :wink: Jsem na něj dost zvědav, třetí sezonou končej jakékoliv úlevy a výmluvy.

2 Likes

Nevšimnul jsem si, že by Max, Lando,Leclerc …ohlásili vynechání příští sezóny, protože jinak nevím, jak by to chtěl Oskárek dosáhnout. Jestli je někdo u koho je těžké tipovat umístění jak v kvalifikaci, tak i samotném závodě, tak je to Piastri. Hoch má co zlepšovat a obávám se, že jestli s tím něco zásadního neudělá tuto sezónu, tak skončí zaškatulkován mezi solidníma dvojkama!

Koukám, že Piastri některým stále leží v žaludku :smile: každopádně Piastri na to talent má, musí zlepšit kvalifikace a od toho se může odrazit k silným závodům

3 Likes

Taky jsem zvědavej, jak moc dostane hejt za to, že s kolegou jezdí fér, ale tvrdě :smile:

2 Likes

Samozrejme, ze sa moze stat majstrom sveta. Je dost mozne, ze bude mat pod zadkom najlepsie auto v poli a ked ziska najviac bodov sa nim aj stane.

1 Like

Vcera ste sa tiez slusne opustili s Vettelom vedla :smile:
byt tebou to necham tak

1 Like

Nemuzete sedat do auta s myslenkou ze prohrajete, cim vic bojovniku o titul tim lip, jinak to nema cenu sledovat.

Nezpůsobilý stát se mistrem světa není, dál záleží na všech okolnostech. On i Mark Webber se jím mohl stát, jen mu to v pravou chvíli neklaplo.

Nevím o žádným pouštění do Vettela. @Situs tu postl zprávy o tom, že se Vettel snažil o návrat. Těch zpráv bylo vícero. Není to tak davno co testoval i WEC. Na co se naráželo byly ty kecy některých fans Vettela, že vlastně závodit už nechtěl, dělal tutoring, chtěl se věnovat rodině atd., aby zakryly jeho výkony postupně od 2013. Na tom by nic nebylp, pokud by ti stejní jedinci nepřisli před rokem a během závodu v Bahrajnu nezačali šít do Alonsa, jak je od Strolla vlastně kousek, že to a to. Někteří se na tom živili ještě do Maďarska.
Včera jsem napsal, že nemá smysl se hrabat ve Vettelově úpadku, každý ať si ho pamatuje po svém, ale fakta jsou fakta. Výmluvy na tom nic nezmění.

2 Likes