Piastri čakal trest pre Leclerca: Kam som mal akože ísť? | Magazín F1 - F1online.sk

Obaja piloti McLarenu sa v Belgicku snažili minimalizovať škody. Lando Norris po udelení penalizácie za výmenu motorových komponentov, Oscar Piastri zas po kolízii s Charlesom Leclercom, za ktorú FIA jazdca Ferrari vôbec nepotrestala. Austrálčanovi sa toto rozhodnutie nezdá.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/240230/piastri-cakal-trest-pre-leclerca-kam-som-mal-akoze-ist

Miláčik FIA, podobne ako Verstappen. Títo dvaja sa netrestajú. To by museli s brokovnicou streliť súpera do chrbta :face_vomiting::-1:

Toto je jeden z dôsledkov zmien jazdeckých štandardov, ktoré nastali v snahe zlegitimizovať jazdecký štandart Verstappena, ktorý vyzeral asi takto: teraz tadeto idem ja, tak sa prispôsob ako vieš….voľakedy stačilo mať významnú časť monopostu vedľa predbiehaného monopostu - obvykle predná náprava na úrovni zadnej, teraz miesto dostaneš až keď si vpredu - ale od koho má to miesto dostať? Od toho vzadu? :smiley:

2 lajkov

rozhodnutie komisárov neprekvapilo,Charlesovi sa bežne veľa prepečie…že obaja mohli skončiť so zdemolovanými monopostmi,na to komisári asi nepomysleli…

Nedává to smysl, jako celá tahle nová F1 :-1:

1 lajk

Na obrubník si mal ísť :winking_face_with_tongue:

2 lajkov

Taky nechápu, proč se Leclercovi tolik promíjí.

Toľko vyplakávania, no keby zajazdil podobný čas ako jeho kolega, ktorý má rovnaký monopost, tak by Leclerca ani nemusel vôbec predbiehať, pretože by štartoval pred ním.

2 lajkov

V Anglicku sa prepieklo Luimu 5s a to ti samozrejme nevadilo.Lui by skoncil ajtak za Charlesom tak je to v podstate jedno​:+1:

Kde vidis vyplakavanie?
Nepovedal nic ine, ako to, co mnozstvo komentatorov a divakov.
Kazdy z pilotov by nebol nadseny, ze po nezavinenom poskodeni straca cas a moznost bojovat o podium (a okomentoval to). Este aj uviedol, ze tak to chodi…
A ze mali rovnaky monopost nie je pravda, ale co tam po tom… :slight_smile:

1 lajk

mne je jdeno,kto dostane trest,hlavne aby bol oprávnený, či je to už lui,dui alebo hui,tvoje idoly z káčerova…

Ze si sa po VC anglicka neozval :rofl: Lui je z kacerova?super ze to sledujes :+1:

Naozaj, aj mňa by zaujímalo, kde vidíš toľko vyplakávania. Okrem teba ho nevidí nik. Piastri reálne popísal situáciu.

1 lajk

nevidel som spomalene zabery, takze mu tam asi nechal par cm miesta a preto nedostal penalty, ale teda bolo to hodne nebezpecne a pod brzdenim, takze minimalne nejake napomenutie tam malo byt. hodne by mi stiahlo polky na piastriho mieste

A ďalší čo vyplakáva :person_facepalming:

pohyb v brzdné dráze a ještě kontakt, tady není o čem

2 lajkov

Pěkný komenty tam. No je nám to prd platný, FIA je soudce a tečka, co na tom že popíraj svá pravidla. McLaren měl podat protest, …ale šlo o Piastriho :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 lajk
1 lajk

Vypni to! :distorted_face:

1 lajk