Péreza sme si nevybrali pre jeho popularitu, ale jazdecké kvality, znie z Cadillacu | Magazín F1 - F1online.sk

V budúcej sezóne sa na štartový rošt vrátia veteráni Sergio Pérez a Valtteri Bottas. Stanú sa historicky prvou jazdeckou dvojicou nového tímu Cadillac. Čo viedlo Američanov k tomuto rozhodnutiu?

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/218583/pereza-sme-si-nevybrali-pre-jeho-popularitu-ale-jazdecke-kvality-znie-z-cadillacu

aj keď sú obaja už možno mierne za zenitom,majú obrovské skúsenosti a ich odozva bude veľmi potrebná pre napredovanie tímu…podľa mňa bolo angažovanie Checa a Walterriho to najlepšie,čo mohol Cadillac v súčasnej situácii spraviť…dať tam nováčika nemalo zmysel…

Rozprávky Cadillacu pre menej chapavych ludi…Otázka je či samostatný Cadillac bude mať zmysel

tak by som chcel od teba ako “” viac chápavého"" nejakú analýzu slov predstaviteľov Cadillacu,nie len smiešny hejt s nulovou výpovednou hodnotou…či bude mať projekt Cadillac zmysel sa čoskoro dozvieme ale určite to nebude len krátka epizóda…vieš mojko,tu nie sme na fb alebo inej grcke,kde sa bežne píše,čo slina prinesie na jazyk…čakám…

Perez odvede dobrou praci, nema cenu uvazovat o uspechu, proste ho ceka delnicina. Skoda toho velebeni Emila, chapu ze se na tom da vyryzovat nejakej ten kredit, ale za jakou cenu, popularitu mu to neprinese.

To je taka ista poznamka, ci maju zmysel vo futbalovej lige 3 teamy na spodku tabulky.
Samozrejme ze to ma zmysel.
Aby niekto mohol vyhrat, niekto musi prehrat …

Jen bych doplnil ze vsechno je o penezich, i ty posledni fotbalove tymy v tabulce.