Péreza skritizoval aj Palmer: Jeho pretekárske umenie zostalo niekde v garáži | Magazín F1 - F1online.sk

Stále viac a viac ľudí sa modlí, aby sa sezóna 2023 čo najskôr skončila. Fanúšikovia Red Bullu a Maxa Verstappena sa, prirodzene, veľmi radujú, ostatným tej radosti postupne ubúda. Do druhej skupiny podľa všetkého patrí aj jeden zamestnanec Red Bullu – Sergio Pérez –, ktorý si po Veľkej cene Japonska vypočul kritiku zo všetkých strán.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/112257/pereza-skritizoval-aj-palmer-jeho-pretekarske-umenie-zostalo-niekde-v-garazi

“Máš li neštěstí o posměch se nestarej”.
Je docela nudné neustále číst jak se Pérovi nedaří.

Ešte aj Palmer šikanuje Péreza :confused: Ale zlý je len Horner a Marko, lebo neklamú tak ako Toto keď obhajoval Bottasa.

7 Likes

Bottas bol Hamiltonovi v kvalifikacia blizko, casto velmi blizko a aj ho dokazal porazit. Bavime sa o strate 0,2-0,5 max. To je nieco o com moze Perez snivat. Ci to je autom alebo nim, neviem.

V pretekovom tempe nestihal, no v tom je ta pointa. Pripadne nevedel predbiehat pomalsie auta, nemal ten “drive”. Avsak v drvivej vacsine bol v TOP3 kazdy zavod, lebo startoval v predu.

Copy, Paste a Replace All “Kto to hovori” :smiley:

Múdry ako rádio tento Palmer, mal začať výčtom svojich úspechov v F1, oh wait :thinking:

Přečti si Sputnik, jak se daří Rusům

1 Like

Já tuhle hloupou válku nijak nesleduji a hned při vypuknutí jsem přestal sledovat i televizní noviny.
Ale vidím, že máš o legalizaci vraždění vynikající přehled, tak mě můžeš ve zkratce sám informovat o ztrátách lidských životů na obou stranách.

1 Like

Sputnik číst nepotřebuju. Jednak mi stačí, že musím číst Tvé bludy a na vytvoření světonázoru naše média zas tak špatné nejsou.

1 Like

Nejvíc vtipný je že lidi co věří všemu na Novinkách a iDnes ostatním nadávají že čtou Sputnik :rofl: :rofl:, média jako Novinky atd. jsou propaganda stejně jako Sputnik jen na opačný straně :laughing: :laughing:

2 Likes

Nejvíc vtipný je, že si myslíš, jak Ukrajinci sem přišli a zvýšila se kriminalita, ty jsi tak jednoduchej na něco, že SPD s Babišem musí mít radost
Počty policií zjištěných případů znásilnění se pohybují mezi 480 a 675 případy ročně. Justiční statistiky státních zastupitelství ukazují, že ročně bývá pro trestný čin znásilnění v ČR v přípravném řízení stíháno cca 330 - 400 osob.
Data z roku 2021. Nejdřív vytahni hlavu z prdele a začni přemýšlet

3 Likes

Tak novinky a Idnes jsou pro tebe a Ferdu, jak dělané

Co fetuješ, že máš takové vidiny, že vidíš i to co mě nikdy ani nenapadlo, a abych se o něčem takovém zmiňoval už vůbec né.

Copak já se tady někdy rozepisoval o kriminalitě a vlivu Ukrajinců na znásilňování a jiných deliktech už vůbec né.
Co čtu zdejší diskuze, tak jsi první a jediný kdo s touhle tématitou si tady začal.
Dej prášek, ať se Ti mozkové závity přestanou rosolovatět.

Prášek si dej ty. Schválně si postl článek o agresivním chování Ukrajince, já ti ukazuju data, že v ČR je bohužel agresoru a vytrzniku víc, než dost. Ale chápu, nemáš koule a sebereflexi uznat, že sibzase šlapl vedle.

Sám sis začal tady psát pohádky, že čtu Sputnik. Když Ti tady postnu článek z českého tisku, tak se Ti to taky nelíbí.
Víš vůbec co chceš, nebo k fetu ještě polykáš nějaké ženské hormony?

Nemusíš prokazovat to, že nemáš seberelfexi ještě víc :grinning:

Můžeš vysvětlit zdejším čtenářům co Tě vedlo k tomu, abys pod tímto článkem zcela mimo téma a bez jakýchkoliv podnětů na mě vybafl, abych si přečetl Sputnik.

Takhle se přece zdravý člověk přece nechová.
A nejedná se pouze o ojedinělý případ, ale takhle hloupě se chováš docela často.

Nediv se proto, že mám oprávněné obavy, že takhle hloupě jednáš pod účinkem nějakých silných drog po kterých trpíš halucinacemi a stihomamem.

Doporučuji, abys navštívil nějakého vynikajícího psychyatra. Třeba Ti pomůže.

Zbytečné se tady hádat kvůli nesmyslům, kluci.
Na Slovensku se schyluje k prů■■■■, tak se pojďme semknout, jedině tak tomu zabráníme.

1 Like

Proč? Vsadí ti článek o Perezovi a jeho výkonech, tak jsem ti doporučil Sputnik, který tak dobře znáš, to by se ti četlo líp. Narativ o zlých Ukrajinich si tu pak postl ty

@Hedgehog se uz na to vykaslal a radsi se odstehoval :grinning:

2 Likes