Pérez vraj už nemusí nikomu nič dokazovať. Spomenul aj trápenie Lawsona s Cunodom | Magazín F1 - F1online.sk

Sergio Pérez sa po ročnej prestávke vráti do Formuly 1 s tímom Cadillac. Hlavne v roku 2024 ho mnohí posielali do starého železa a bolo cítiť, že na výpovedi z Red Bullu sa do veľkej miery podieľali aj verejný a mediálny tlak. Teraz je Checo v úplne odlišnej situácii a môže sa spokojne usmievať od ucha k uchu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/211288/perez-vraj-uz-nemusi-nikomu-nic-dokazovat-spomenul-aj-trapenie-lawsona-s-cunodom

Nemyslím si, že každý zabudol na ten trapas čo predvádzal minulú sezónu. Skôr každý zabudol na jeho výkony v 2021, 2022. A hlavne ak to vyťahuje sám Checo, tak hlavne na to nezabudol on sám.
Podľa mňa bude pod väčším drobnohľadom ako bottaska, od toho už nikto zázraky neočakáva

4 Likes

Perez ukoncil Red Bull za to mu patri velky dik.

Cely RB skace okolo Maxa.
Z toho dôvodu Ricciardo znechuteny odtial odisiel.
Nie je najmensi dôvod kopat do Checa ked vidime ako s tym autom jazdia dalsie dvojky RB.

1 Like

samozrejme, ze musi dokazovat, kazdy co tam je musi dokazovat a plati to aj pre maxa, lujza,… a uz toboz pre pereza ktory sa tam vrati
ked nedokaze, tak pojde aj z cadillacu tak isto prec ako z rb kde to nedokazal

Pilota, ktory ma pocit, ze nemusi nic nikomu dokazovat by som do auta nechcel. Este aj Sonny Heyes si potreboval nieco dokazovat…

Ty bez Sonnyho už neusneš co?

Super mindset pre luzera, ale asi to myslel inak ako to vyznelo.