Pérez to už jasnejšie nedokáže povedať: O rok budem jazdiť v Red Bulle | Magazín F1 - F1online.sk

Letošní nevraživost mezi Pérem a RB sice graduje až letos, ale přijatelné vztahy se zlomily už v loňském Monaku. Právě tam vznikla otevřená válka mezi Checem a Emilem za silné Helmutové podpory.

Neexistuje páka, která by současné nevraživé vztahy napravila. Lepší už to nebude nikdy a prodlužovat tohle rozvodové řízení vzájemné vztahy pouze zhorší.

Pockaj, ak trafia buducorocne auto, Max vsetko vyhra a Sergio bude v predu.
Zavisi len od auta.

Tato situacia v Red Bulle mi pripomina roky vo Ferrari ked tam bola dvojica Alonso Massa…kazdy rok velke presvedcenie ze Massa pojde ta het a predsa ho tam stale drzali aj ked dostaval nakladacku ako.v tomto pripade…

Jsou to všechno spekulace - vztahy s Checem mohou být reálně ještě horší než se zdá, ale taky to může být opačně. Já sám se kloním spíš k tomu, že reálně vztah s Maxem je celkem v klidu (demonstroval mu převahu a tím to víceméně zhaslo), ale třeba se pletu. A s vedením to také nebude tak horké, problém je “jen” v současné “výkonnosti”.

Kdybych měl tipovat, tak by nejspíš v RB byli nejraději, kdyby Perez zůstal a v RB21 se zlepšil. Ale nemohu říct, že by mne překvapilo, kdyby to dopadlo jakkoli jinak. Prostě “silly season RB edition”.

Já myslel hlavně vztahy mezi Pérem a Red Bullem. Ty jsou tak narušené, že nevidím žádnou možnost pro zlepšení. Péro se klidně může udržet kvůli sponzorům, ale dobrotu to dělat nebude. Nikdy.

Toto temne odbobie uz mame nastastie za sebou :slight_smile:

Perez:: O rok budem jazdit v RedBull-e:

image

5 Likes

Ono, aby Verstappen letos neskončil jako Rosberg.
Oznámil potomka.

Jsou vlastně svoji? :thinking:

1 Like

Nejsou, aby se nemusel dělit při rozvodu :grinning:

Však ten už má nachystano i v GTR vlastní tým od příštího roku

nechem vediet aky balik penazi musel zlozit, aby mohol pokracovat

“Ja nebudem nič robiť inak ako v posledných mesiacoch.” Veď to aj vidno :joy:

1 Like

This guy! This guuuuuy!
Jedno je isté. Mal by viesť kurz “Ako zostať sebavedomý”.

Nejsou, budou mit parchanta.

Perezovi tento rok nevysel, pristi sezonu to bude lepsi, je to lonsky vicemistr sveta.