Pérez teraz vyzerá ako hotový kúzelník, hovorí Webber | Magazín F1 - F1online.sk

Red Bull bude na Veľkej cene Japonska stredobodom pozornosti. Nie je to len rozlúčka s Hondou a špeciálne lakovanie, ale hlavne jazdecká otázka, ktorá prichádza vo svetle konca majstrovskej formy tohto tímu. Red Bull sa dostal pod obrovský tlak po jazdeckej aj výkonnostnej stránke a málokto si myslí, že inžinieri v dohľadnej dobe nájdu cestu z problémov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/192909/perez-teraz-vyzera-ako-hotovy-kuzelnik-hovori-webber

Tak nějak to bude … ale i Yuki ukáže do pár závodů jak to je s tím RB, Maxem a druhou sedačkou.
Podle mě je ten tým a nejvíc auto a možnosti nastavení už tak “deformovány” velmi specifickým stylem Maxe, že ani Yuki nebude moc schopný nic vymyslet a bude daleko za Maxem. Možná ne tak moc jako méně zkušený Lawson, ale podle mě bude rád když bude postupovat z Q1.

Ono to vypada ze vsetci pri Maxovi to nevedeli.
Albon v Brazilii mal bednu, Rakusko vyhral - az na to, ze Lewis ho v oboch pripadoch nezmyselne zrusil - a prave jeho vidim ako vynimku.

1 Like

zas to by nebol mark weber aby sa nezastal nejakej timovej dvojky. pre nich ma pochopenie.

1 Like

Holt když ho převálcoval ten Vettel…

Jediny, kto s tym autom dokazal okrem MV jazdit, bol Ricciardo

odvtedy ako odisiel Ricciardo maju uz siedme auto.

1 Like

a mozno prave odvtedy cely vyvoj isiel uz kompletne podla maxovych poziadaviek. predsa len ricciardo mal nejaku vahu, ale ti dalsi uz nie a tak sa riadili uz len tym co chcel maxo a on to auto posuval tam kde to vyhovovalo jemu az z toho spravili auto ktore je tak extremne odlisne ze ini jazdci s nim nevedia jazdit

ja maxovi doprajem tak aspon 2 roky s gp2 motorom a potom nech prestupi do ineho timu vedla kvalitneho jazdca a uvidime, ze ci aj vtedy bude tak extremny rozdiel medzi nim a druhym jazdcom

To od tebe neni hezke… Kazdopadne vsichni tvrdi, jak je auto delany na Maxe. Osobne si myslim, ze se jde spis po vykonu a Max je jeden z mala, co se tomu dokazal prizpusobit/ma jezdeckej styl k autum od Newey-ho…

Otazka k zamysleni. Pokud se dela formulka jen na Maxe. Jak je mozny, ze kdyz sedne do GTcka, tak zajizdi taky bomby? Pripadne v iracingu je schopny taky vyhravat tituly/top split lobby/turnaje/zavody. V irku si nastavis maximalne setup a v gtckach to samy…

1 Like

a vyhrava tam nad ostatnymi rozdielom niekolkych tried? asi nie

ja jeho karieru mimo f1 nesledujem, takze ak mozes daj nejake jeho vykony a rozdiely oproti ostatnym na rovnakych autach
urcite to nebude ako rozdiel medzi nim a lawsonom, alebo v minulom roku perezom