Pérez si je “stopercentne” istý, že za Red Bull bude jazdiť aj po VC Belgicka | Magazín F1 - F1online.sk

Má Sergio Pérez šancu udržať sa v Red Bulle? Štatistiky z posledných súťažných víkendov pôsobia hrozivo, no podľa Mexičana sa stále nič nedeje. Je skalopevne presvedčený, že Red Bull sa ho po letnej prestávke nezbaví.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/165315/perez-si-je-stopercentne-isty-ze-za-red-bull-bude-jazdit-aj-po-vc-belgicka

Za nejaký Redbull určite áno :smiley:

2 Likes

Ja mám pocit, že poslené týždne jazdí skôr za McLaren :grinning: Ďakujeme Checo len tak ďalej

3 Likes

Aj Gasly si bol isty. :smiley:

3 Likes

hodila by sa im tam teraz ta ferrari “a ven!” kultura, ktoru aplikuju na svojich sefov.

aj ked sa bojim ze by tam v takom pripade nastupil riciardo a toto iste sa riesi do konca roka. (ale zas aspon by mohli v mcl otvarat sampano rovno)

Gaslymu dokonce sliboval, že ho nechá v RB až do konce sezóny.

Aj ricciardo :smile:

1 Like

Pre Gaslyho to bolo vykúpenie. Rovnako tak by to bolo pre Péreza keby ho vymenili s Ricciardom a Pérez by si vo VCARBe mohol ešte zachrániť kariéru ak by porazil Tsunodu.

Gasly tam šel moc brzy. A smůla nebyla v tom, že narazil na Emila. Bariéra byla v Helmutovi, který chtěl k Emilovi pokornou ovečku a né závodníka.
Gasly se naštěstí dokázal v TR okamžitě rehabilitovat, takže jeho další kariéra nedoznala stejnou újmu jakou poznal Hartley a další.

Súhlasím. :slight_smile:

Nesúhlasím. Helmut hľadal náhradu za Ricciarda, ktorý bol špi.čkový v RB. A Gasly bol považovaný za veľký talent. Nikto nečakal, že od Maxa tak dostane. Chyba bola v Gaslym, ktorý si myslel, že od testov bude na Maxovej úrovni. A potom to s ním a jeho sebadôverou išlo už len z kopca.

Za toto som rád, Gasly patrí k mojim obľúbeným pilotom. :slight_smile:

Kdyby se Helmut aspoň z deseti procent Gaslyho zastal, tak jak chránil Emila i když rozbíjel jeden vůz za druhým, tak dnes mají nejlepší sestavu v celém poli a vůbec by se nemuseli strachovat o letošní tituly.

Ako si mal zastat to, ze Gasly stracal 0.5s na kolo, ked Ricciardo pred nim bol v jednej desatine s Maxom?

Helmut bol ten, co ho kritizoval asi najviac, najma po Monaku, ked to tam rozbil v FP3.

Vzpomínáš, že ten rok jezdil poprvé s motorem Honda a všechny úpravy zákonitě chodily nejdříve Emilovi a Gasly musel utřít nos?

Gasly jazdil s Hondou uz rok predtym, Max prvykrat az vtedy ked mal za kolegu Gaslyho, takze tu by mala byt vyhoda praveze na Gaslyho strane.

Na toto si nespominam, mas k tomu nejaky clanok, kde sa to pise? Rad si to precitam. A aj keby je to tak, tak to nespravi rozdiel 0.5s na kolo.

Jenže tady se nejednalo o výkon motoru, ale o jeho optimálním usazení do šasi. Možná i o mapy možná taky.