Pérez sa hnevá na komisárov, že Magnussena nevzali do parády | Magazín F1 - F1online.sk

Sergio Pérez sa v Monaku presvedčil o tom, aká je kvalifikácia dôležitá a aké následky môže mať vypadnutie v Q1. V hĺbke poľa sa preňho preteky skončili už po dvoch zákrutách a kolízii s Kevinom Magnussenom, ktorého si vzal na paškál on, keď už nie komisári.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/156196/perez-sa-hneva-na-komisarov-ze-magnussena-nevzali-do-parady

perez sa moze hnevat tak na seba, lebo sa nepozera do spetakov. Bola to viac jeho chyba ako magnusenova

2 Likes

Na předjíždění tam dost místa nebylo a FIA se nejspíše zalekla Magnuma potrestat zákazem startu jako minule Gaslyho.

2 Likes

Jeden sa hnevá na druhého, no nakoniec aj tak najmenej šťastný budú v Haase a Magnussenovi to nepridá na úspechu. A ešte budú veľmi rozmýšľať, či si ho ponechajú aj na rok.

Z té fotky mám déjá vu. Jako bych to viděl už minulý rok. Séržova formule na jeřábu.

V tej casti trate sa zvonku predbieha? To su mi novinky…

nepozera do spetakov? Isiel po jasnes jazdeckej stope. magnussen strcil 1/10 auta do otvoru ktory sa vzdy zavre. Keby nemal 10 bodov na licencii tak by ho FIA okamzite potrestala. To, ze nedostal stop na zavod v Kanade ho iba posmeli a bude si robit co chce, lebo vie, ze he nepotrestaju.

2 Likes

Magnussen dává vzpomenout na doby s kolegou Grosjeanem, tak snad to neskončí podobnou ranou.

1 Like

Uplne suhlasim. Nehovorim, ze Mag je bez viny. Ale ak sa chce Perez na niekoho hnevat, tak sa moze hnevat len tak sam na seba. Tejto nehode sa dalo velmi lahko vyhnut, cisto len z Perezovej strany. Ak by sa pohol par centimetrov k stene, tak tam proste Mag nema ziadne miesto, ani len teoreticke. Ak by nepribrzdil, tak vrazi do Per priamo zozadu a tam uz potom je vina 100% len na Mag. Ak by som bol Horner, tak to dam Perezovi pekne zozrat

Perez na tom aute sa v prvom rade nemal vôbec ocitnúť na takejto pozícií.
Aj ja som zostala prekvapená, že toto harakiri co magnussen predviedol komisári nechali tak. Ďalší trapas zo strany fia. Za kolíziu, kde vyradím ďalšie dve autá nedostanem nič, možno mi napíšu pochvalný dopis, ale boh chráň ak budem mať zlé spodky alebo náušničky v uchu, to je na kriminál. Kedy sa z fia stala takáto paródia?