Pérez sa chce s Alonsom baviť čo najdlhšie: Dúfam, že sa Aston Martin tak rýchlo nezlepší | Magazín F1 - F1online.sk

Štartové pole by sa dalo v súčasnosti rozdeliť do niekoľkých skupín, pričom v tej poslednej sa nachádzajú Cadillac a Aston Martin. Obyčajne by z toho boli jazdci na chvoste znechutení, no Sergia Péreza teší aspoň to, že preteky nie sú len nudným krúžením na chvoste balíka. Stará sa o to aj Fernando Alonso.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/232842/perez-sa-chce-s-alonsom-bavit-co-najdlhsie-dufam-ze-sa-aston-martin-tak-rychlo-nezlepsi

No třeba by mohl doufat, že se zlepší “ten 11 team na roštu, který měl přinést tolik zábavy další motor a další uchazeče o titul mistra světa “..

1 lajk

V tom případě už nesmí Cadillac svůj vůz vůbec vylepšovat. :grin:

Perezi, užívej si Fernanda co to jde, od půlky sezony už bude daleko před Tebou :squinting_face_with_tongue: Ale pěkné slyšet tyhle jezdecké chvály na Fernanda, takový Max mě svou prasáckou jízdou opět dost zklamal.

1 lajk

Vždycky mě tak zahřeje u srdíčka, když se ukáže, že je vesmír spravedlivý :smiley:

1 lajk

Děje se v Astonu něco záhadného, nebo už se začínají hýbat ledy?

Adrian Newey byl hospitalizován během startu Aston Martinu v roce 2026

Tam je spíš překvapující, že nejsou hospitalizovaní všichni…

1 lajk

grin
Podle výsledků se ale zdá, že jsou.

1 lajk

Vidíš, to mě nenapadlo, že se tam hodili marod a nechávají to běžet samospádem :smile: .

1 lajk

Možná jim k nemocenské pomohl Stroll. Pak se diví, že má na všechno šestinásobné náklady. :smiley:

1 lajk

Nezapomeň tohle říct dětem bojující s rakovinou

2 lajkov

:clap: :100:

2 lajkov

Všetko pozitívne aj negatívne má vrámci kauzality svoju príčinu v minulosti. Z hľadiska jednoho života a často používaného “žijeme len raz” sa veci javia samozrejme nespravodlivo.

1 lajk

Jistě, pokud žiješ v takovém přesvědčení, tak ti psychika k tomu pomůže. Můj příspěvek k Triperovi byl protože svět není jen o nesympatiích a hejtování, a zároveň to nazývat spravedlností, když se nedaří těm, který nemá rád.

Klidně svoje přesvědčení přenes i na víru, máš možnost si vybrat x náboženství a bohů, každý z nich určitě pracoval na sebedestruktivním chování lidské povahy, a utrpení k tomu je jen bonus.

Nebo to přenes na “vesmír má pro tebe plán “ tím plánem je, že pojedeš někde autem a sejme tě nalitej řidič nebo ti někdo vážně onemocní v rodině.

Abych to uzavřel, tyhle věčné otáčení na to, že je to skrze život předtím, vesmír, boha nebo nevím co jsou v lidské povaze, aby jsme si něco odůvodnili a zároveň se tím uklidňovali. Ono ale stačí si uvědomit, že tvůj mozek, tedy co vnímáš je to co prožíváš (žádné předchozí životy), a vesmír rozhodně neplánuje nic pro nikoho z nás (v rámci nekonečné expanzi vesmíru jsme absolutní nic), no a o božství je škoda slov, každý svatý písmo napsal člověk, takže tak.

Ale samozřejmě, zase zopakuju, můžeš dětem s rakovinou a jejich rodinám říct, že je to zákon klauzilit, určitě jim to pomůže

2 lajkov

Triper to myslel tak že je spravedlivé na trati ocenit skvělého, inteligentního a férového Alonsa :+1:

2 lajkov

:heart:

2 lajkov

Alonso si na ni sáhnul, jak jsi už daleko ty s tvou kráskou? :heart_eyes:

2 lajkov

Doufám že to tu nečte Melissa, ale představ si že by tihle dva měli dítě. :heart_eyes:

No já kdybych zajel tam kam Fernando, tak mám problémy ještě teď. Jo svět je skutečně spravedlivý. :face_holding_back_tears: xdd

2 lajkov

…vzniká větší deficit než 10% kvůli Hondě? :distorted_face:

1 lajk