Pérez registruje obrovskú zmenu oproti Red Bullu: Tu si moju spätnú väzbu vážia | Magazín F1 - F1online.sk

Hoci Sergio Pérez strávil v Red Bulle štyri roky, červeným býkom sa nedarilo ladiť monopost tak, aby vyhovoval jeho jazdeckému štýlu. Skôr to vyzeralo naopak; čím dlhšie Pérez zotrval v jednom aute, tým to bolo horšie. V Cadillacu by sa to malo zmeniť. Na rozdiel od inžinierov v Milton Keynes vraj v Cadillacu pracujú s jeho spätnou väzbou oveľa viac.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/227766/perez-registruje-obrovsku-zmenu-oproti-red-bullu-tu-si-moju-spatnu-vazbu-vazia

RB ladil auta v kancelářích na počítači… a Maxovi to nevadilo, uměl se přizpůsobit.

Co bylo bylo…jede se dál.

Perez: “Tu si moju spätnú väzbu vážia” :angry:

.. znie mi jak nadute decko čo zrazu nabralo odvahu.. šak čo sa neposťažoval počas 4 rokov..

3 lajkov

Ten je slusne kysly z toho vyhadzovu.

3 lajkov

No na tebe to s izbovou teplotou nemá.

1 lajk

Vibronso na Laston Martin mi robi celkom dobru naladicku.

2 lajkov

Tak to ti stačí málo ke štěstí no.

2 lajkov

Tak víme, že jsi kyseleje jak prdel, ale že žiješ jen z toho, že se nedaří druhým je celkem extrém

2 lajkov

sport je jednoducha zalezitost.

Ty se tu teď snažíš svůj mozek označit za sport?

2 lajkov

Tak to je dobře, že je Checo spokojený.Být v nejlepším teamu je tlak a ten každý nezvládá. A Marko určitě nebyl dědeček hříbeček.

Pro @helmutko Laston Martin by pobavilo, kdyby to bohužel nebylo spíš k pláči.

Já myslim že tam na Checa právě tlak žádný nebyl, protože jim byl ukradený. Právě proto se tak rozpovídal v poslední době.

2 lajkov