Pérez priznal, že ho rýchlosť McLarenu vydesila | Magazín F1 - F1online.sk

Chcel som ti nieco napisat al boli to len same stvorceky tak si uzi tu osobni rovinu blbecku

1 Like

Ale no, už zase se uchyluješ jen k útokům? RBR dostane nálož a je tu nějak zvýšená toxicita :grinning:

Zvysena toxicita ktoru podnecujes ty … co vlakno to utok a narazky od teba na ostatnych

Potom pis ze to nejde do osobnej roviny a ze ti nej3be z tohto fora

Obvinujes ludi ze tu sedia 24/7 pricom tu smejdis co den vecer ci rano :smile: na smiech si klasicky

1 Like

No… s tou vecnou diskusiou je to fakt casto problem, ale netraba to vzdavat :smiley:

2 Likes

Však se podívej co tu píšeš zase, nebo co psal Jos s tou radoby snahou o urážku vedle, raptor, Didi škopek … místní uderka, co to zas nezvládá :slightly_smiling_face:

1 Like

No, jenže je problém, když někdo se ohání věcnou diskuzí, a jak sem druzí chodí provokovat a hádat se, ale ten stejný autor ti píše, jak máš pokřivený vnímání a podobně, tak to pak nevím co je :grinning:

Co ja mam snimi? Nepopries ze si tu o mna uzdlho obtieras hubu a skusas ci sa chytim

1 Like

Ja to tu moc riesit nechcem, tie hadky, je to ako na blizkom vychode hladat jedineho vinnika :smiley:
Maslo na hlave maju viaceri, prepac, ale aj ty, na druhu stranu si ini neuvedomuju, ze robia podobne veci a potom to vyzera ako " vodu kazes, vino pijes" a dokola sa tu vytahuju stare hadky a osobne urazania a to je smutne, hlavne ak sa to stane dominantne pod clankami…

Ja napr. jezka vnimam ako pozitivneho cloveka, nekonfliktneho, s ktorym sa da super popisat a ty s nim mas problem (asi vasa minulost, nechcem riesit…), co je pre mna takmer v rovine nemozneho, ale kazdy sme iny, respektujem, a mnohi si tu popri fandeni nesu aj plny batoztek osobnej nenavisti a potom to vidiet v diskusiach, co ma mrzi…

3 Likes

Neviem, ale ja som Mattimu nikde neurážal jeho vnímanie ani nič podobné. Slušne sme si vymenili názory. Skús si ešte raz prečítať našu diskusiu. Snažím sa diskutovať s každým slušne(dokonca aj s tebou sa to na počudovanie minule dalo)… skôr by si sa mal zamyslieť možno ty, prečo viacerí ľudia s tebou majú problém(vrátane mňa niekedy) a neskúšať hádzať vinu na iných.

2 Likes

Jasné. Treba stále myslieť pozitívne. Pekný deň.

Niekedy je to narocne, ale treba sa snazit… Aj tebe :wink: