Chcel som ti nieco napisat al boli to len same stvorceky tak si uzi tu osobni rovinu blbecku
Ale no, už zase se uchyluješ jen k útokům? RBR dostane nálož a je tu nějak zvýšená toxicita
Zvysena toxicita ktoru podnecujes ty … co vlakno to utok a narazky od teba na ostatnych
Potom pis ze to nejde do osobnej roviny a ze ti nej3be z tohto fora
Obvinujes ludi ze tu sedia 24/7 pricom tu smejdis co den vecer ci rano na smiech si klasicky
No… s tou vecnou diskusiou je to fakt casto problem, ale netraba to vzdavat
Však se podívej co tu píšeš zase, nebo co psal Jos s tou radoby snahou o urážku vedle, raptor, Didi škopek … místní uderka, co to zas nezvládá
No, jenže je problém, když někdo se ohání věcnou diskuzí, a jak sem druzí chodí provokovat a hádat se, ale ten stejný autor ti píše, jak máš pokřivený vnímání a podobně, tak to pak nevím co je
Co ja mam snimi? Nepopries ze si tu o mna uzdlho obtieras hubu a skusas ci sa chytim
Ja to tu moc riesit nechcem, tie hadky, je to ako na blizkom vychode hladat jedineho vinnika
Maslo na hlave maju viaceri, prepac, ale aj ty, na druhu stranu si ini neuvedomuju, ze robia podobne veci a potom to vyzera ako " vodu kazes, vino pijes" a dokola sa tu vytahuju stare hadky a osobne urazania a to je smutne, hlavne ak sa to stane dominantne pod clankami…
Ja napr. jezka vnimam ako pozitivneho cloveka, nekonfliktneho, s ktorym sa da super popisat a ty s nim mas problem (asi vasa minulost, nechcem riesit…), co je pre mna takmer v rovine nemozneho, ale kazdy sme iny, respektujem, a mnohi si tu popri fandeni nesu aj plny batoztek osobnej nenavisti a potom to vidiet v diskusiach, co ma mrzi…
Neviem, ale ja som Mattimu nikde neurážal jeho vnímanie ani nič podobné. Slušne sme si vymenili názory. Skús si ešte raz prečítať našu diskusiu. Snažím sa diskutovať s každým slušne(dokonca aj s tebou sa to na počudovanie minule dalo)… skôr by si sa mal zamyslieť možno ty, prečo viacerí ľudia s tebou majú problém(vrátane mňa niekedy) a neskúšať hádzať vinu na iných.
Jasné. Treba stále myslieť pozitívne. Pekný deň.
Niekedy je to narocne, ale treba sa snazit… Aj tebe