Pérez priznal, že ho rýchlosť McLarenu vydesila | Magazín F1 - F1online.sk

Protože ty si tu měl plnou hubu keců na vlastníky McL :slight_smile:

Však píšu o pár závodech, rok a půl není pár závodů.

Veď ak to skončí tak, že dominantná bude len tá jedna VC, tak sa ti sám ospravedlním. Ale ja to skôr vidím na Vettelovu dominanciu z roku 2013(Kiežby som sa mýlil). Dvojitým metrom som vravel to, že na to, aby mu vadila dominancia McLarenu potrebuje rovnaký úsek ako mal RB v roku 2023. Rovnako potom mal čakať 7 rokov kým bude rovnaká dominancia RB ako v prípade Mercedesu podľa jeho logiky, aby mu vadila RB dominancia, či nie? Chápeš čo píšem?

píšeš nonsense za cílem zase útočit no. Kde si byl na tom, že mi dominance Mercedesu nevadila? kde si byl na tom, že mi vadila jen dominance RBR?

Pokud tým drtí zbytek pole po více, než dejme tomu 10 závodů, tak je to špatně a mě osobně to nebaví

Chapem co myslis, ale je prirodzene, ze ti nieco zacne vadit po dlhsej dobe ako po kratsej. A 1VC je najkratsia mozna doba :slight_smile:

Ano, idealna je tesna cela sezona, suboj viacerych timov a otvoreny sampionat, ale dobre vieme, ze to sa casto nestava.

A ak si musim vybrat medzi dominantnou nudnou sezonou napr. 23, alebo niektore Ham ci Sch atd., tak si urcite vyberiem radsej tuto sezonu, aj ked ma casti dominancie roznych timov, no aspon sa to miesa a do konca nevies kto vyhra. Tuto sezonu vyhralo 7 roznych pilotov… Co by sme za to minuly rok dali :slight_smile:

2 Likes

Ale práve to som písal… Táto sezóna je zábavná. Ako vravíš. 7 rôznych víťazov je asi viac než sme mohli chcieť. Reagoval som na to, že niekomu až tento pretek prišiel ako to, čo F1 potrebovala. Pritom ho vyhral dominantným spôsobom Lando o 22s(to čo presne tým istým ľuďom vadilo pri Verstappenovi - že vyhráva dominantne bez boja). Pre mňa F1 potrebovala presne to čo si napísal… 7 rôznych pilotov dokázalo vyhrať VC… a nie to, aby jednu nadvládu v preteku vystriedala druhá…

1 Like

Neviem, necitam uplne vsetky komenty, ale vacsinu a mne to pride, ze drvivej vacsine pride sezona zaujimava uz postupne od Miami, ze to F1 potrebovala, nie az teraz :slight_smile:

3 Likes

Tym “roky” myslis tie necele dva roky od leta 2022 do jari 2024? :sweat_smile:

Nevyhra, nema na to pilota. :slight_smile:

Plus čtyři roky s Vettelem. Zas tak moc dávno to není.

Sezony 2010 a 2012, kde sa rozhodovalo v poslednej VC medzi viacerymi timami, je dominancia?
V sezone 2013 v prvych 10 VC zvitazili 4 rozne auta a 5 roznych pilotov, to je dominancia?

Z Vettelovych 4 titulov bola dominancia dokopy 1.5 roka Ferdiku. :slight_smile:

To, že Vettel nevyužíval dominantní monopost neznamená, že to v tom.monopostu nebylo

Čtyři tituly po sobě jako dominanci vnímám.
Obzvláště, když někteří berou jako dominanci i pouhý jediný závod. :wink:

3 Likes

Jasne Janko a Webber bol potom uplna sra.cka level Latifi. Vyhybaj sa odpovediam na moje komentare ak to dokazes, ked uz si taky hrdina a mas ma v ignore liste. :slight_smile:

Byl sra-ka, protože jel 2010 o titul taky? To ukazuje na opak :slightly_smiling_face: jojo, hlavně, si vedle o mě utíráš hubu. Tak se zdrž ty i s těma pohádkama

1 Like

Ja ťa v ignore liste nemám. Ignore list je na to, aby si si tam dal ľudí, na ktorých nechceš reagovať a ani vidieť ich príspevky. Lenže mentálny atlét ako ty to pochopil opačne a dáva si tam ľudí, na ktorých vo výsledku reaguje najviac. :clown_face:

2 Likes

Copak, sekl ses s tím Red Bullem, tak už jen kopeš, nak ježek? :slightly_smiling_face:

1 Like

Nebol by den kedy by si sa o mna neobtrel… a potom ze ti ide o diskusiu a nie o bezduche provokacie

2 Likes

Co tu zas kopeš, jak Jos? Jsem tě zmínil potom, co si tu o víkendu zase předváděl :slightly_smiling_face:

Robíš dobre, že nečítaš všetky :slight_smile: mal by som to filtrovať aj ja. Inak s tebou úplne súhlasím. Skôr moja reakcia bola na ľudí, ktorí sa tu už medzi sebou hádajú. Tí sem nechodia diskutovať. Tí sem chodia iba provokovať druhé spektrum.

1 Like