Pérez prehovoril prvýkrát od odchodu z Red Bullu: Nečakal som to… | Magazín F1 - F1online.sk

Sergio Pérez skončil ako pilot Red Bullu. Zdá sa, že v závere sezóny došla stajni z Milton Keynes trpezlivosť a definitívne urobila hrubú čiaru za účinkovaním mexického pretekára. Toho v kokpite nahradí Liam Lawson a kým ten bude mať plné ruky práce u nového zamestnávateľa, jeho predchodcu čaká kvalitný čas s rodinou.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/185118/perez-prehovoril-prvykrat-od-odchodu-z-red-bullu-necakal-som-to

Mam pocit, ze to cakal snad kazdy

2 Likes

Perez prehral Red Bulli Pohar konstrukterov,bol najslabsi pilot v startovom roste a necakal ,ze ho vyhodia?Asi si myslel,ze ho opat zachrani ako Mexicana predaj malinoviek v Mexicu,kde ma Red Bull velky trh,ale uz aj mexicki fanusikovia zacali kaslat na Pereza a tak ho vyhodili.Urcite dostal kralovske odstupne,takze sa moze venovat rodine a pozerat GP v TV,a zo seba urobit sasa(ambasadora),za pekne peniaze Red Bullu v Mexicu.Podobne skoncil Riccardo,strata motivacie,rodinny zivot a vela penazi uz poslali do dochodku vela dobrych jazdcov,ktori nikdy neziskali titul .co si ja pamatam,tak napr.Arnoux,Reutemann,Berger,Coulthard,alebo jazdcov co ziskali titul ako mlady Rosberg…

kamo tak to si jediny, ktory to necakal, lebo teba mali vyhodit uz vtedy, ked ti predlzili zmluvu. Nezmyselne ti dali sancu ukazat, ze do RB patris a co si spravil? Pripravil si ich o konstruktersky titul. Keby si aspon prehraval so ctou… ale nie, ty si furt omielal, ze tu budes o rok, budes o rok a PeeRDee… uz tu nikdy nebudes.

Prvych 6 pretekov, si siel Perez uplne inu ligu.

Ked si ktokolvek mysli, ze zrazu jazdil Perez iba tak inu ligu, to nebude Perezom.
Samozrejme, aj Max prepadol, ale Perez brutalne.

Co za tym je, vie len Perez, a tim, nikto iny. Cisto jeho vykon za tym nebude - je to blbost.

Prip. obchadzali pravidla, a zmena Perezovi uskodila, ale az tak brutalne? Tomu snad nikto neveri.

Kazdopadne, vzhladom na to, ze RBR jazdi cisto na Maxa, lutujem Lawsona uz teraz.

Jazdit s takym psychickym tlakom, ze som dvojka, a lepsi jak Max nebudem, aj keby som na to mal, musi byt - tazke /(aj to je slabe slovo).

Asi si zabudol na jeho mentalneho trenera, toto sa mi na nom pacilo, uplne katastrofalne vykony a vedel prejst pred media a v pohode odpovedat na otazky.

No zrejme mu to moc pohody neoridalo :upside_down_face:

Ale Perez nie :grinning:

1 Like