Pérez odsúdil poznámky svojho otca: Urobil chybu | Magazín F1 - F1online.sk

Nejde o nic ine ako o to ze je to RB. Raz sa tu pohorsovali ze dostal perez o zavod neskor vylepsenia, ze ho znevyhodnuju ničia uzlacaju a podobne veci, ale u Mcl je to normalne :wink:

1 Like

Tak jestli je argument, že je problém s adaptací, tak tím spíš by to neměli oddalovat ne?

Nevím, jaký má důvod, jako jediný tým v poli to tak mají.

Oba si poškodili nové podlahy, Max za ten víkend tuším 2x, Perez jednou. Zustala nová náhradní Perezovi. Nevím, ale alespoň alokovane díly by mu mohli nechat. Když by Max udělal defekt na všech pneu pro víkend, tak budou brát pneu i Perezovi?:grinning:

2 Likes

Ved to tam pisem, najprv ich nechaju vyskusat Verstappena, aby zistili, ako dobre tie vylepsenia funguju a ci vobec funguju a az potom ich dostane Perez.

A preco by mu ich mali nechat? Aj ja by som dal lepsie diely jazdcovi, ktory je vykonnostne o mile vpredu a bojuje o titul.

Stale si mi neodpovedal na otazku, aka je pripadna motivacia Red Bullu, Perezovi nedavat potrebne vylepsenia?

2 Likes

Velice, velice jemne napsano. Ja bych si totiz dovolil tvrdit, ze Ralfa bychom v F1 vubec nevideli nebyt Michaela. Stejne tak juniora…. Ale to uz se nikdy nedovime :thinking:

1 Like

U Astonu najdeš třeba takovýhle článek Why Lance Stroll got Aston Martin's Japanese GP upgrades before Fernando Alonso

Potom bych asi i dohledal jak si Stroll stěžoval, že nemá vylepšení co má Alonso. U RB se podle mě o tomhle ani nediskutuje, ale třeba se mýlím, v mém hledáčku je nejvíc Aston a z RB mám takový pocit jaký jsem popsal a podle mě to má docela slušnou váhu ohledně toho jak se dvojky vedle Maxe trápí.

3 Likes