V dnešní době asi jo
To dělá Pat a Mat ne?
A protože se už tam nevlezl záchod, tak je dřez vybavený drtičkou odpadů.
Tohle mi připomíná jak mi volal tchán že na chalupě shodil nosnou stěnu a vše mu tam takto začalo padat, rychle jsme sehnali odpovídající železnou traverzu a letěli jsme mu to tam zvedat na sloupky heverem. To jsme si mákli tehdy. Takže žel ano, stává se to
Jenže on si tak vydělává
Jinak Ferdo, jak jsem psal. Honda s AM řeší piloty na 2026 a s AM chtěli udržet Alonsa
@Situs @spineIesssheep @PUFF
Záleží na tom co chceš číst a jak to čteš.
Já tam třeba našel tyhle dvě po sobě jdoucích věty.
. Kromě tohoto finančního závazku je také zásadní co nejlepší složení řidičů.
V tomto smyslu bylo udržení Alonsa bezpředmětné.
Libi se mi to, jednu bych vzal, kolik za to chces
Chceš ten mobil home i s tažným?
Slo by dodat ve verzi E ?
Šlo, přidám pár vepřovek navíc, ať máš dostatek sil.
Ale můžu přidat i oves.
Honda měla v čase s McLarenem a Alonsem tak těžké problémy, že se leda tak mohli chytat sami za nos a mít pro Alonsovu frustraci pochopení. Však Alonsa odepsal jejich motor nakonec i v Indy. Tam to podle mě velmi bolelo, ale mosty to reálně nepálilo. Honda je teď spolehlivá a na úrovni a Alonso má titul s Toyotou a Samuraje na zádech. Prostě vše do sebe krásně zapadá a té spolupráci nic nebrání.
Nemas koho. Gasly s Albonom boli za blbcov pri Maxovi a az s Perezom vsetci uverili, ze ten Max v Neweyho aute je fakt inde. A navyse ked ani taky Alonso a Norris nemaju odvahu ist k Maxovi do RB, tak jedine nejaky solidny stredopoliar, ktory uz je vo faze kariery kedy sa sna o titule vzdal. Cize Perez.
David Alonso - od kdy jezdíš v Moto 3?
Sak ja viem, len som chcel poznat nazor odbornika kopa ludi tu na Pereza pinda, tak som zvedavy, koho by tam dali
poprosim meno tejto slecny (na vedecke ucely samozrejme :D)
Hmm dostala te?