Pérez nedostane dvojročnú zmluvu. Marko sa obáva, že by „poľavil“ | Magazín F1 - F1online.sk

V dnešní době asi jo :smiley:

To dělá Pat a Mat ne? :smiley:

1 Like

A protože se už tam nevlezl záchod, tak je dřez vybavený drtičkou odpadů. :grin:

1 Like

Tohle mi připomíná jak mi volal tchán že na chalupě shodil nosnou stěnu a vše mu tam takto začalo padat, rychle jsme sehnali odpovídající železnou traverzu a letěli jsme mu to tam zvedat na sloupky heverem. To jsme si mákli tehdy. Takže žel ano, stává se to :man_facepalming:

2 Likes

@PUFF shazuje nosný zdi každej den a pak to napravuje

1 Like

Jenže on si tak vydělává :smile:

1 Like

Pořízení mobilního domu výjde ještě lacněji.

1 Like

A tady máme @PUFF vychytávku.

1 Like

Jinak Ferdo, jak jsem psal. Honda s AM řeší piloty na 2026 a s AM chtěli udržet Alonsa
@Situs @spineIesssheep @PUFF

2 Likes

Záleží na tom co chceš číst a jak to čteš.
Já tam třeba našel tyhle dvě po sobě jdoucích věty.

. Kromě tohoto finančního závazku je také zásadní co nejlepší složení řidičů.

V tomto smyslu bylo udržení Alonsa bezpředmětné. :grin: :wink:

Libi se mi to, jednu bych vzal, kolik za to chces :smirk:

1 Like

Chceš ten mobil home i s tažným? :wink:

Slo by dodat ve verzi E ? :rofl:

Šlo, přidám pár vepřovek navíc, ať máš dostatek sil. :grin:
Ale můžu přidat i oves. :sweat_smile:

1 Like

Honda měla v čase s McLarenem a Alonsem tak těžké problémy, že se leda tak mohli chytat sami za nos a mít pro Alonsovu frustraci pochopení. Však Alonsa odepsal jejich motor nakonec i v Indy. Tam to podle mě velmi bolelo, ale mosty to reálně nepálilo. Honda je teď spolehlivá a na úrovni a Alonso má titul s Toyotou a Samuraje na zádech. Prostě vše do sebe krásně zapadá a té spolupráci nic nebrání.

2 Likes

Nemas koho. Gasly s Albonom boli za blbcov pri Maxovi a az s Perezom vsetci uverili, ze ten Max v Neweyho aute je fakt inde. A navyse ked ani taky Alonso a Norris nemaju odvahu ist k Maxovi do RB, tak jedine nejaky solidny stredopoliar, ktory uz je vo faze kariery kedy sa sna o titule vzdal. Cize Perez. :slight_smile:

David Alonso - od kdy jezdíš v Moto 3? :open_mouth:

Sak ja viem, len som chcel poznat nazor odbornika :rofl: kopa ludi tu na Pereza pinda, tak som zvedavy, koho by tam dali

poprosim meno tejto slecny (na vedecke ucely samozrejme :D)

Hmm dostala te? :relaxed: