Pérez nedostane dvojročnú zmluvu. Marko sa obáva, že by „poľavil“ | Magazín F1 - F1online.sk

Nemůžeš chválit někoho, od koho chceš, aby ti nosil vodu pro tvojí jedničku.

1 Like

Ked je to smiesne, tak sa k tomu postavme vazne, koho by si tam dal k Verstappenovi ty?

Na jednorockach fungoval Barrichello, Webber a neboli jedini. Je to proste udel takychto pilotov. Perez mohol sledovat, ako RBR naraba s pilotmi v druhej sedacke, takze asi tiez necakal zrovna 5 rocny kontrakt. Navyse, mal ozaj velke stastie, ze sa Markovi juniori nepresadili, inak by zrejme akurat tak tocil reklamy na agavove dzusy popri jazdeni vo Williamse a len kvoli Mexickym prachom. Schytava tu vela kritiky, ale ja mu celkom fandim, ked si odmyslim minulorocne stupidne reci o titule a ohrozovani Verstappena. Podla mna sa v RBR so situaciou slusne popasoval, nema istu sedacku na viac ako rok, vie, ze team je cely “jupiii Verstappen”, k tomu cela formulova obec dufa, ze aspon on to Verstappenovi urobi narocnejsie ked uz ma rovnake auto a vyvijaju nanho dalsi tlak atd. Na to vsetko podla mna jazdi minimalne solidne.

2 Likes

2 Likes

Kořalku hned po ránu na lačný žaludek?

Vies si predstavit ako by mu mohlo jedlo podrazdit lacny zaludok, keby tam neposlal jedneho panacka?

1 Like

Máš recht. Prvně prevence a teprve pak se můžeš pustit do nebezpečného jídla. :grin:

1 Like

To je život, pěkně chill, nohy nahře, opalovačky

1 Like

Tak mě napadá, třeba Perez RedBull vyfakuje a skočí po dlouhodobější nabídce Audi :open_mouth: :thinking: Možná i proto má Sainz u Audi s nabídkou ono ultimátum.

jj urcite pojde z najrychlejsieho a zabehnuteho teamu do “moznoniekedyfungujucehomidfield” teamu :smiley:

Vylučuješ to? :thinking:

vylucit nemozeme nic, ale toto mi pride vysoko nepravdepodobne … do audi by som skor videl niekoho z tria Hulkenberg/Ocon/Gasly

Právě, vyloučit to nejde protože auto nemusí být vše. Hulka beru téměř za tutovku, na druhém sedadle bych to viděl zájmem u Audi v pořadí Sainz, Perez, Ocon, Gasly, Bottas

keby si bol Perez a mas na stole rocnu zmluvu u RB, alebo mas na stole 2+1 zmluvu u Audi, kde budes jednotka, team pojde na teba, atd vybral by si si to Audi? ja by som bral stale RB

opijanie rozkom je u F1 na dennej baze totiz

No, ne že by Marko, co se týče Péreze neměl pravdu!

Netroufám se uplně vcítit do Perezovi situace, F1 je kanibalský svět a žel v RedBullu obzvláště. Já bych mu radil ať jde do Audi, protože tak dobrej aby se postavil proti RedBullu s Maxem prostě není, tam to chce mentálně a jezdecky vyšší level, jenže to by ho tam nevzali :grin:

Gaslyho bych viděl spíše zpátky v alianci RB, než Audi.

no prave tuto sezonu mi pride, ze si to aj on sam uvedomil, tym padom mi fakt nepride logicke aby sam z RB odchadzal, mame tu este v cerstvej pamati postupny rozklad Ricciardovho ega mimo RBR

Jestli si to uvědomil tak naopak je to nejvyšší čas vypadnout :smile: