Nemůžeš chválit někoho, od koho chceš, aby ti nosil vodu pro tvojí jedničku.
Ked je to smiesne, tak sa k tomu postavme vazne, koho by si tam dal k Verstappenovi ty?
Na jednorockach fungoval Barrichello, Webber a neboli jedini. Je to proste udel takychto pilotov. Perez mohol sledovat, ako RBR naraba s pilotmi v druhej sedacke, takze asi tiez necakal zrovna 5 rocny kontrakt. Navyse, mal ozaj velke stastie, ze sa Markovi juniori nepresadili, inak by zrejme akurat tak tocil reklamy na agavove dzusy popri jazdeni vo Williamse a len kvoli Mexickym prachom. Schytava tu vela kritiky, ale ja mu celkom fandim, ked si odmyslim minulorocne stupidne reci o titule a ohrozovani Verstappena. Podla mna sa v RBR so situaciou slusne popasoval, nema istu sedacku na viac ako rok, vie, ze team je cely “jupiii Verstappen”, k tomu cela formulova obec dufa, ze aspon on to Verstappenovi urobi narocnejsie ked uz ma rovnake auto a vyvijaju nanho dalsi tlak atd. Na to vsetko podla mna jazdi minimalne solidne.
Kořalku hned po ránu na lačný žaludek?
Vies si predstavit ako by mu mohlo jedlo podrazdit lacny zaludok, keby tam neposlal jedneho panacka?
Máš recht. Prvně prevence a teprve pak se můžeš pustit do nebezpečného jídla.
To je život, pěkně chill, nohy nahře, opalovačky
Tak mě napadá, třeba Perez RedBull vyfakuje a skočí po dlouhodobější nabídce Audi Možná i proto má Sainz u Audi s nabídkou ono ultimátum.
jj urcite pojde z najrychlejsieho a zabehnuteho teamu do “moznoniekedyfungujucehomidfield” teamu
Vylučuješ to?
vylucit nemozeme nic, ale toto mi pride vysoko nepravdepodobne … do audi by som skor videl niekoho z tria Hulkenberg/Ocon/Gasly
Právě, vyloučit to nejde protože auto nemusí být vše. Hulka beru téměř za tutovku, na druhém sedadle bych to viděl zájmem u Audi v pořadí Sainz, Perez, Ocon, Gasly, Bottas
keby si bol Perez a mas na stole rocnu zmluvu u RB, alebo mas na stole 2+1 zmluvu u Audi, kde budes jednotka, team pojde na teba, atd vybral by si si to Audi? ja by som bral stale RB
opijanie rozkom je u F1 na dennej baze totiz
No, ne že by Marko, co se týče Péreze neměl pravdu!
Netroufám se uplně vcítit do Perezovi situace, F1 je kanibalský svět a žel v RedBullu obzvláště. Já bych mu radil ať jde do Audi, protože tak dobrej aby se postavil proti RedBullu s Maxem prostě není, tam to chce mentálně a jezdecky vyšší level, jenže to by ho tam nevzali
Gaslyho bych viděl spíše zpátky v alianci RB, než Audi.
no prave tuto sezonu mi pride, ze si to aj on sam uvedomil, tym padom mi fakt nepride logicke aby sam z RB odchadzal, mame tu este v cerstvej pamati postupny rozklad Ricciardovho ega mimo RBR
Jestli si to uvědomil tak naopak je to nejvyšší čas vypadnout