Pérez môže zamestnancov pripraviť o bonusy, pripomenul Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Prečo Red Bull stále drží v tíme Sergia Péreza? Odpoveď je napohľad jednoduchá: Prostredníctvom svojich sponzorov a mediálneho výtlaku v krajinách strednej Ameriky prináša do tímu také peniaze, že sa to skrátka oplatí. Nemusí sa to však oplatiť každému, pripomína Helmut Marko.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/164484/perez-moze-zamestnancov-pripravit-o-bonusy-pripomenul-marko

Obaja piloti Racing Bulls dokázali v kvalifikácii Sergia Péreza poraziť na piatich z posledných siedmich veľkých cien.

Toto je velmi smutne…

keby tam spravili normalny obrubnik, co nieje vyssi ako svetla vyska auta, tak tam Jukiho do tej bariery nevyhodi.

1 Like

Vyhodilo iba jeho ci? Nepozeral som…

1 Like

Tak nebo tak, cim vice internich veci se pousti do medii, tim je to pro Pereze horsi, nevim jestli se da pilot zatizit jeste vetsim tlakem, nechutne :sneezing_face:

Pises ako keby o to Perez nevedel a dozvedal sa to len z medii. On velmi dobre vie, ze kazdy vikend zarabaju ludia okolo maxoveho auta nepomerne viac ako jeho ludia. A jeho musia makat viac. Travi s tymito ludmi vacsinu casu a musi sa im pozerat do tvare. Nezavidim mu to. Avsak neverim, ze sa z toho dokaze dostat.

2 Likes

Jasne ze si to Perez uvedomuje i bez medii, to ale neznamena ze to budu jako magor nadrizeny jeste hazet do medii, Marko je clovek bez taktu, asocial. :otter: