“Pozíciu tímovej dvojky dostanete na trati. Bol by som veľmi prekvapený, keby vám niektorý tím hneď po príchode povedal, že budete dvojkou. Prekvapilo by ma to, ale, samozrejme, neviem, ako to funguje v Red Bulle,” odpovedá.
Veľmi fandím Pérezovi aby miesto v F1 dostal určite si to zaslúži.Aj keď je to smutné ale najpravdepodobnejšie je že Redbull si podrží Albona (jeho tam majú veľmi radi )a v AlphaTauri dostane šancu Cunoda .Hass asi uprednostní Mazepinove veľké peniaze a Ferrari bude požadovať Schumachera.Bodaj by som sa mýlil.
Sú 3 možnosti ako by v F1 nemali prísť o svoje miesto talentovaný pretekáry
1.trebalo by ešte 2-4 tímy bez obrovského štartovného
2.Male tímy ktoré sú závislé na platiacich pilotov ako (Latifi,Mazepin, Ericsson,Maldonado) by mohli nahradiť automobilky privítal by som návrat BMW,Toyoty alebo napríklad Lamborghini
3.Dať na trať 3 autá z každého tímu
nevidim dovod preco by sme tu mali za kazdu cenu tlacit mladych. toto je sport pre muzov a nie deti. mladi maju vlastu seriu kde sa mozu ukazovat a naberat skusenosti a v F1 sa ocakava seriozne pretekanie a nie vychova. potom aj tak vyzera kvalita a zabava na trati, ked jeden dvaja skuseni piloti dominuju zatial co 5-6 timov ma “prechodnu” sezonu.
Robiť podržtašku typu Bottas v Red Bulle alebo koniec v F1. To je ťažká voľba. No jedno je isté. Jeden z dvojice Hullk-Peréz budúcu sezónu v F1 nebudú.
Ja by som si prial v Red Bulle Peréza, ale podľa mňa by sa im viac hodil Hulk, tak som zvedavý jak to dopadne.
Aj keby robil podržtašku v RB, tak by aspoň pretekal. A ako aktívny jazdec by si rýchlejšie našiel voľné sedadlo v niektorom tíme pre sezónu 2022.
Hulka by som si vedel predstaviť v Aston Martine spolu s Perézom, no to je utopia.