kde sú teraz tí vysmievači Bottasa? dvojky v RB sú len poslušní pudlíci,vedľa jeho výsosti Maxa…
Tak ako je mozne, ze to az teraz lezie na povrch?
No koněcně Perez řekl něco konkrétnějšího. Pro mě už to vyražení Kvyata bylo hrozně sus…
Asi určitě nejsem sám. Ale jen to podporuje slova o vyvolenosti Verstappena aniž by jejich v autě ještě seděl, když nepočítám tedy jejich béčko.
Nemůžu souhlasit.
Týmová dvojka má jedničce krýt záda a obírat soupeře o body.
Když je dvojka za jedničkou, tak těžce může obírat jedničku o body.
Protože ochranná ruka nad Maxem se pomalu rozpadá.
Ano, povazujem za pravdepodobne, ze aj HellHogr je toho isteho nazoru, kedze to tu deklaroval. A mozno si to mysli aj samotny Kvyat, takze ste uz traja. 
Co konkretnejsieho?
Ano, RB byl druhý nejlepší. To je o čem jsem se tu s Max ultras přel.
Ale byl druhý s jasnou ztrátou. O titul se jelo do posledního závodu jen proto, protože McLaren měl dva vyrovnané jezdce. (a kupil chyby)
Představte si to kluci obráceně. McLaren z prvních 15 závodů vyhrál 12. Kdyby byl Max v McLarenu, tak dobře budeme počítat že by nebyl 100%, řekněme že by vyhrál 10 závodů, 2 pro Piastriho, 2 Norris a 1 Russel. O co přesně by se jelo ve zbytku sezony? 
Však Perez se docel držel na začátku sezon. Pak to šlo vše do kelu. Pamatuju si jak Verstappena porazil v Singapuru a Helmut místo toho aby něco řekl na jeho adresu, tak řekl že Verstappena bolelo břicho… 
Tak to jsme si nerozuměli, ty máš na mysli systém, kdy pořád máme rozdělení týmová 1-2 ale týmová dvojka je silnější a obírá primárně soupeře ale né týmovou jedničku? No tak to je samozřejmě ryze ideální stav pro tým, akorát to je fakt těžko dosažitelné.
Ale ne, tak mi vysvětli, proč vyhodili Kvajata, co na body porazil Ricciho 2015, v Číně 2016 měl podium a v Rusku kiks, co ho stál sedačku, ale Max boural prakticky každý víkend a někdy i několikrát za ten vikend, ale nechali ho tam celou dobu i když prohrál první dva roky s Riccim na body?
LOL. Podle mě je otázka jestli by v McLarenu uměl vůbec jezdit, když byl celou svou karieru pod ochrannou rukou Helmuta a Hornera.
Ale hezky si to rozdělil. 
Lebo Verstappen bol lepsi.
Ale nebyl a ty to víš
Neuměl, však to tu Peréz pro ty zaslepence odkrývá, ale jak vidíš, tak jim to hlava nebere😀
Prosím tě Davide už toho nech. A co je jasná ztráta, považuješ to obecně za celý rok nebo na jednotlivé závody? Protože co Monza? Baku? US?
Nevidím velký rozdíl mezi postavením Péreze v RB a postavením Bottase v Mercedesu. Včetně ochrany jedničky od šéfů v případě, že dvojka měla náhodou lepší výsledek. Oba taky věděli, do čeho jdou a proč byli přijatí. V obou týmech byla taky stejná situace ve druhé polovině roku 2021, resp. 2025 (to už bylo o Júkim), kdy se všechny zdroje soustředily na jedničku a ta s “probuzeným” autem dotahovala. Snad jediný rozdíl je v tom, že si od Bottase takový brekot nepamatuju. Vlastně nevím, co Pérez čekal a na co si stěžuje, kromě nekonkrétního “se vším byl problém”.
V RB určitě. Tam šlo veškeré žrádlo pouze Emilovi a nula dostávala pouze otruby. I Toro Rosso mělo mnohem lepší vozy, než dostával Tsunoda s Lawsonem.
Já si teda osobně myslím, že by naopak v McLarenu vyhrál spíš 14/15 závodů ale napsal jsem pro vás schůdnější variantu 10 
Když vypadl Hamík, tak Bottas měl natolik dobrý vůz, že mohl pohodlně vyhrát závod.
Takovou měl Pérez pouze první dva roky.