Nuž a pre Haas, ktorý podľa Jana Magnussena “potrebuje viac peniaze ako talent”, bude Pérez veľmi veľkým lákadlom. Mexický pretekár môže okrem toho zamieriť aj do Alfy Romeo, no šepká sa aj o konci Georga Russella vo Williamse. Russell sebavedomo konštatuje, že má platnú zmluvu pre rok 2022, a tak sa ničoho nebojí, no to isté hovoril pred časom aj samotný Pérez, ktorý by ho mohol vo Williamse nahradiť.
Teraz ma tak napadlo v suvislosti s Williamsom, ze mozno by im z dlhodobeho hladiska viac prospelo mat niekoho skusenejsieho ako Russela, aby im pomohol dostat sa z tej slamastiky dobrou a skusenou spatnou vazbou. Keby sa situacia vyvinula tak, ze tam viac penazi naleje Latifi (mozno aj preberie tim v konecnom dosledku, bohvie co tam ten terajsi majitel kuje), tak by sa skor obzeral po niekom, kto dokaze potiahnut tim dopredu a mentorovat mladeho. Vtedy by mi tam asi sedel viac Hulk ako Perez, ale zas keby slo Williamsu viac o prachy, tak sa tam bude viac hodit Perez ako Hulk.
Perez by bol asi vyvazena kombinacia s Mazepinom v Haase, kde tiez moze prist k investicii zo strany tatka (mozno aj prebratiu) a Perez by priniesol stabilitu a skusenosti.
Len tie výsledky už mal strašne dávno a všetko to zlé čo sa mu podarilo nejak prekrylo to dobré. A teraz si ho ani neviem na tom pódiu predstaviť. Proste je to irónia.
Skúsenosti Im nepomôžu. To by pomohlo tímu co je v F1 5 rokov ale nie Williamsu. Tým ak o niečo pôjde tak sú to len a len peniaze. Ak by nahradil GR Hulk ôk to by sa dalo pochopiť ale Pereza mne hlava neberie.
Navyše donedávna tvrdili aký skvelý feedback im GR dáva takže totoh by bol blbý argument. Navyše tenkto rok ich nepotrebovali keď tam majú dvoch mladých. Skúsenosti by dávali logiku v kombinácii s talentom nie v kombinácii s Latiffim. Dvojica Perez - Russell by bola logická. Bohužiaľ u Lattifi ho kt. Stále zaostáva hraju rolu rovnako peniaze. Ja som ale čakala ze novy majiteľ ma tendenciu tim budovať a naliať doň peniaze a nie ho zničiť úplne a postaviť na platícovi a poloplaticovi.
Ak sa toto stane som zvedavá ci FW bude stále spokojný s tým co urobil. Toto bude presne rozdiel v tom keď niekto riadil tým komu na F1 a time záležalo a keď ho riadi niekto komu ide len o Biznis. Podľa mňa ten prvý bol lepší Williams aj keď posledný.
Ak toto urobia prosím ich aby to premenovali lebo to bude hanba pre meno Williams kt. Zvyklo talenty budovať nie pochovať.