no jo, tá debilita a stříleí se do nohou během dvou vět to ti prostě nedá spát co?

to je @tiMur, ne? xdd
Opravdu ted chces rozebirat vysilacku z dva roky stareho zavodu?
.
Nevim proc bych mel prirovnavat Ver k Shumimu ci kohokoliv jineho k jinemu. Kazdy jezdec je takovy jaky je. Se svymy klady i zapory. Nejsou svati, jsou to zavodnici. Kdo chce psa bit , hul si najde. Rozumim.
To ze vyplakavani Maxe vytaci naprosto chapu a rozumim, me samotneho to stve. Ne nadarmo mam ikonu Icemana ktery mel vsechno v pazi a byl skoupy na komentare.
Jedine co jsem chtel napsat je, ze my nevime vse co se skryva za tak castyma vysilackama kde neustale si na neco stezuje a je mozne ze tohi bude daleko vice nez my vidime. At tak ci onak..
Ale rozebirat jezdce na zaklade toho co rekl ci udelal pred nekolika lety… hmm. Seznam jezdcu by byl daleko vetsi nez Ver ![]()
doslova jsem ti napsal, že stačí kouknou i dva roky zpátky a bylo to úplně stejné. To není moc těžké na pochopení což?
tak vidíš, jsem rád, že se shodneme ![]()
Jakože se mu děje něco v osobním životě tak si to vylejvá na auto a tým? ![]()
Kdyby jezdil na chvostu, tak by se to dalo pochopit. Takhle to působí jen trapně.
Konečně jsi začal číst kvalitní zdroje. Třeba tě pochopíš a přistoupíš na pravou podstatu světa a přestane tvoje rouhání se k Maxovi ![]()
Je to tak. Števo to řekl velmi dobře.
Rozumim a souhlasim.
Treba je to tim, ze to je typ cloveka ktery nesnasi si pripustit, ze by mohl neco on udelat spatne , protoze si mysli ze kdyby to priznal tak uz nebude povazovany za TOP a na druhou stranu tady mame pristup Nor, ktery se pomalu bicuje za kazdou i ne jeho chybu a neustale o sobe pochybuje. Holt co clovek to jiny charakter
Nejlepsi je nejaky zdravy balans mezi tim si verit a zarovem umet priznat, ze jsem neco podelal.
Ale to uz by jsme chteli, aby top jezdci byli i “top” lidi a to je asi uz moc. F1 byla vzdy plna rozdilnych charakteru a osobnosti a tak to asi i zustane a ma byt.
Ja uz malem zapomnel jak malo staci se dostat s tebou do nekonecne diskuze, kde jen jeden nazor muze byt ten spravny.
Ja vyjadril svuj nazor, ty si nech svuj a jdeme dal.
Tak je to v pohode. Neresime ani jadernou valku ani konec sveta. Zivot jde dal.
I kdyz bych si pral a doufal, ze to pochopis, das palec nahoru a potkame se u dalsi diskuze na jine tema, neco mi rika, ze si opet neco najdes z toho co jsem napsal a budes me presvedcovat, ze se pletu, ze to tak neni a ze … ja nevim co.
Ale nikdy nevis, treba se pletu, pak se omlouvam! , a tohle tema v klidu uzavreme ted a potkame se u jineho clanku![]()
S Landom suhlasim, len mi nie je jasne, ze ako baterkovy sampionat generuje lepsie zisky ako keby tam tie baterie neboli.
Proč zakládat novou sérii jen proto, že pár mocných prosadilo předražené zvěrstvo?
Není rozumnější vzít rozum (hole) do hrsti a zjednat nápravu?
Protože z toho, že někdo zkouší mluvit do věcí, které neplatí, nikdy v životě nic dobrého nevzešlo.
Ale ponechat někomu příliš velkou moc je mnohem ničivější, než si poslechnout názory zdravého selského rozumu.
Dějiny potvrzují, že žádná totalita ničemu neprospěla.
Mezi all for money a money too je docela široká zóna, kde se dá inteligentně operovat a respektovat potřeby samotného sportu. Hollywood jde poslední dobou taky jen po penězích a zdegeneroval na Avengers mode, kdežto sedmdesátá léta zanechala otisk, aniž by producenti, herci a režiséři strádali hladem.
Asi jsem už řekla všechno, ono je to taky pořád dokola. Kromě toho selský rozum je dost těkavá veličina.
Ne zcela pravda, Josefa II. dějiny potřebovaly a prospěl by nám i dnes. A Caesar prosazoval nutné politiky, které římská republika vlivem hypermajetných blokovala.
Samozřejmě najdeš i opačné příklady, o tom žádná. Jen to neplatí tak absolutně.
Že jsou tyhle pravidla špatné se vědělo dlouho dopředu než vyjel první vůz na trať a přesto se tenhle nesmysl protlačoval i když všichni věděli, že se jedná o slepou uličku. Místo těkavé veličiny by se v tomto případě dal použít zcela jiný slovník.
Presne rovnako a ešte horšie sa správa často aj Hamilton, ale ten je pussy, tak mu inžinier nemôže narovinu povedať, že sa správa ako decko a musí mu pritakávať.
Rovnaké vysielačky by si našiel aj u Alonsa, Sainza, Russella a veľkej väčšiny ostatných.
Čo mu iné ostáva, keď Max zase zajazdil svoju extratriedu a Stroll vygumoval Fernanda? Veď to je ich klasika po takejto kombinácii.