Penalizácia ma šokovala, pripustil Hamilton | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton už pred štartom Veľkej ceny Talianska vie, že ho čaká ťažký víkend. Týka sa to najmä nedele, keďže sedemnásobný šampión si prenáša penalizáciu. Rozhodnutie komisárov ho zaskočilo a považuje ho za veľmi tvrdé.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/212497/penalizacia-ma-sokovala-pripustil-hamilton

To ide jednoznačne za ním. To jeho video som videl a zdalo sa to dosť nebezpečné.

Keď som o tej penalizácii čítal, tak som si tiež myslel, že čo je to za nezmyselný trest. Keď som to však videl na videu, tak by som mu tú penaltu vôbec nezjemňoval. V tej situácii stačilo zaváhanie jazdca alebo zlyhanie techniky a mali by sme potenciál na niekoľko ťažkých zranení alebo úmrtí.

1 Like

Pokial viem, bol upozorneny, takze z coho je prekvapeny a ake kratenie trestu? Porusil? Porusil. To malo byt bez debaty 10 miest

2 Likes

Už mu to wolfik nevybaví

Volejnik dostal tak 20% trestu co by mel spravne dostat, v tom jedinem je neprekonatelny na veky.

Ok , trest zasluzeny , len si myslim , ze ten trest mal prist skor . Tym padom by ho odpykal v Holandsku a neprenasal do dalsich pretekov . Podobne to mohlo dopadnut aj s Leclercom . Komisarom trvalo neskutocne dlho rozhodnut , nakoniec rozhodli , ze to prejednaju az po pretekoch . Zrejme aj koli jeho vypadnutiu a treste pre Hamiltona rozhodli tak , ako rozhodli . Potrestat obe Ferrari stratou pozicii v ich domacich pretekoch by bola asi prilis . So Sainzom nemali problem , toho potrestali hned .

2 Likes

najvacsi problem je ze komisari sustavne rozhoduju nekonzistentne a castokrat hlupo.