Adrian Newey sa podľa vlastných slov dozvedel o problémoch v Sakure na jeseň minulého roka. V tom čase však nikto vrátane samotnej Hondy netušil, že to s ňou bude až také zlé. Podľa traťového manažéra a šéfinžiniera Šintara Oriharu si Honda uvedomila rozsah problémov až na trati v Barcelone.
Honda chtela koncit, to je znamy fakt. No, ja mam tuseni ze Aston by spise radeji Mercedes, ale zda se ze ho preplatil Renault, nebo pozadal o dodavky motoru drive..
Opět se pouze potvrzuje to, co jsem Vaší trojce říkal už v prosinci minulého roku a Vy jste mě pouze uráželi, že si vymýšlím a že Astonu s Hondou nepřeji.
přitom se Vše co jsem už tehdy napsal vyplnilo do posledního puntíku.
Jediné co se ni po půlročním ukazování prstem nesplnilo je krach Mercedesu po novém měření kompresních poměrů při vyšší teplotě, než byla původně stanovená pokojová teplota.
Aspoň plato Radegastů by jste mi mohli poslat jako omluvu za neoprávněné urážky a pomluvy, že si vymýšlím.
Však jsem Vás o ztrátě Hondy taky varoval, takže za co bych se měl omlouvat?
To jen Vy jste měli hlavy v oblacích a představovali jste si, že nebe je Aston.
Ještě před sezónou jsem popsal docela přesně průběh celou pětiletkou spolupráce Astonu s Hondou a věř, že i na konci se můžou udělat pouze drobné korekce, protože nikdo není dokonalý.
Ale i tak můžete oslavovat, protože to nejhorší už má Aston za sebou. Taky Vás můžu potěšit tím, že se časem dostane i před Renault, protože vývoj vozu je to poslední, co by mohlo kopidola Flavia zajímat, ale tím to na dlouhou dobu končí.
Dokonce jsem tak sdílný, že prozradím první TOP pětku v éře současných kyselin.
Mercedes, Ferrari, McLaren, Red Bull a Toro Rosso.
Možná by se mezi ně mohlo přimíchat Audi, ale to by se muselo zatlačit na RB, aby nemohl odělat z TR přebarvený RB.