Palmer poukazuje na zvláštny Verstappenov obrat. Zahriakli ho aj otec a Helmut Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Nejméně politický příspěvek tady :grin:

1 Like

Vieme čo mu otočilo náladu, a 0.0 to tentokrát nebolo

2 Likes

Ale, zcela otočil když se dozvěděl že jezdci si tam můžou užívat služby v nočních klubech zcela zadara :wink:

3 Likes

OO
Někdy mě učili co to znamená. :rofl:

1 Like

Nic moc oproti Kelly. Slecna vedla Maxa a ta uplne dole este ako tak, ale zvysok vyzera ako po uraze tvare, ktory musel zachranovat plasticky chirurg. :smiley: Kazdopadne z padoku najviac hot mimo drivers gfs je asi RB social media manazerka a Alonsove dve blondynky. :fire:

Ale aj Mia od Ferrari je dobrá

https://ch.linkedin.com/in/miadjacic

Leclercova media manager

1 Like

Tiez pekna, ale zostavam verny RedBullu :stuck_out_tongue:
Screenshot 2023-11-20 at 18.37.12

No, z tejto fotky neviem či by si dole nenašiel prekvapenie :thinking:

Bruh ja som nechcel byt ten ktory na to poukaze :skull:

1 Like

Nevravím, že je :stop_sign:, len no :face_with_monocle:

Ohryzok je VRAJ dost smerodatny v tomto

1 Like

Kamarát vravel?

Tá fotka má hrozne retušu, ale to zase Jos vyberie takú kontroverznú fotku. Tu je mega pekná

Inak Hedworth = Hedgehog. Ja tu cítim nejakú spojitosť

I cant unsee it now

Hedgeworth znie skvelo :grinning:

1 Like

Prva fotka v googli, na ktorej je bez Pereza. :smiley: Najlepsia je aj tak na videach z padoku, kde ma dlhe RBR nohavice :heart_eyes:

vidim ze pan je gurman :stuck_out_tongue_winking_eye: mozem len suhlasit :+1:

1 Like

Jos mal vzdy dobry vkus na zeny. :stuck_out_tongue:

1 Like

Tak je jasné, že viditeľne otrávenému Maxovi musel niekto dohovárať, aby ten otrasný okruh vo Vegas začal chváliť :smiley: Určite nebol sám, komu išlo o pretekanie a nie o dákú show na účet jazdcov

A však tuto je definitívne najviac sexy Checo #nohomo :smiley: .
Podľa mňa má hentá príliš taký chlapský ksicht, takže dosť nechápem tomu “slintaniu”, to už aj tie dievčiny z Astonu vyzerajú raz tak lepšie, ako táto (a to aj ony vyzerajú, ako také dosť priemerné “insta-thots”).
Ja si stále živo pamätám na hulkovu ženu, tá bola fakt atraktívna, prípadne keď dôjde do padocku hornerova “spajska”, každý si vybaví jej videoklip “it’s raining men” :smiley: .

1 Like

Alice nema toho moc na internete, treba si ju vsimnut v prenose :smiley:
Tu ma taku “kolaz” fotiek: https://www.youtube.com/shorts/EaYbhcczeRw

Hornerova spajska je uz trosku starsia predsalen, ale vo svojich top rokoch bola nalozena. :smiley: