Nejméně politický příspěvek tady
Ale, zcela otočil když se dozvěděl že jezdci si tam můžou užívat služby v nočních klubech zcela zadara
Nic moc oproti Kelly. Slecna vedla Maxa a ta uplne dole este ako tak, ale zvysok vyzera ako po uraze tvare, ktory musel zachranovat plasticky chirurg. Kazdopadne z padoku najviac hot mimo drivers gfs je asi RB social media manazerka a Alonsove dve blondynky.
Ale aj Mia od Ferrari je dobrá
Tiez pekna, ale zostavam verny RedBullu
No, z tejto fotky neviem či by si dole nenašiel prekvapenie
Bruh ja som nechcel byt ten ktory na to poukaze
Nevravím, že je , len no
Ohryzok je VRAJ dost smerodatny v tomto
Kamarát vravel?
Tá fotka má hrozne retušu, ale to zase Jos vyberie takú kontroverznú fotku. Tu je mega pekná
Inak Hedworth = Hedgehog. Ja tu cítim nejakú spojitosť
I cant unsee it now
Hedgeworth znie skvelo
Prva fotka v googli, na ktorej je bez Pereza. Najlepsia je aj tak na videach z padoku, kde ma dlhe RBR nohavice
vidim ze pan je gurman mozem len suhlasit
Jos mal vzdy dobry vkus na zeny.
Tak je jasné, že viditeľne otrávenému Maxovi musel niekto dohovárať, aby ten otrasný okruh vo Vegas začal chváliť Určite nebol sám, komu išlo o pretekanie a nie o dákú show na účet jazdcov
A však tuto je definitívne najviac sexy Checo #nohomo .
Podľa mňa má hentá príliš taký chlapský ksicht, takže dosť nechápem tomu “slintaniu”, to už aj tie dievčiny z Astonu vyzerajú raz tak lepšie, ako táto (a to aj ony vyzerajú, ako také dosť priemerné “insta-thots”).
Ja si stále živo pamätám na hulkovu ženu, tá bola fakt atraktívna, prípadne keď dôjde do padocku hornerova “spajska”, každý si vybaví jej videoklip “it’s raining men” .
Alice nema toho moc na internete, treba si ju vsimnut v prenose
Tu ma taku “kolaz” fotiek: https://www.youtube.com/shorts/EaYbhcczeRw
Hornerova spajska je uz trosku starsia predsalen, ale vo svojich top rokoch bola nalozena.