Co si mam teraz zacat s touto informaciou?
zpytovat svědomí
a preto vzdy na ten nazor reagujes 
pravnici palou nemaju na vyber, nezaloval on, ale on bol zalovany a tak sa on aj jeho pravnici chytaju kazdej slamky. keby vedeli, ze palou neporusil pisanu zmluvu tak by argumentovali konkretnymi textami zo zmluvy, ze preco mohol tu zmluvu porusit/nenaplnit a podpisat s konkurecnym timom
lenze oni nic take robit nemozu, lebo nic take mu zmluva nedovolovala a tak to zacali hrat na udajne sluby ktore predchadzali podpisu normalnej zmluvy
inak tento pripad je pomaly jak cez kopirak pripad williams, button a bar
podpisal s novym timom aj ked mal platnu zmluvu, potom sa vsetci dohodli, ze dodrzi svoju zmluvu s povodnym timom, ale zmluva s novym je stale platna len posunuta a medzitym sa rozhodol, ze uz do toho noveho ani po skonceni aktualnej nechce a chce zostat v starom time 
buttona to stalo nakoniec okolo 20mil. libier
praveze na vyber mali, takato vec nepride z cista jasna. napr. mu mohli odporucit to zaplatit, alebo sa so Zakom dohodnut pretoze nema sancu.
vesat to na f1 forum nebudu, ani ti nebudu pisat o tom email. Ak maju nejaku bazooku tak to vytasia na pojednavani nie miesiac pred tym do medii.
nie tak uplne, Ak mu naozaj Zak nasluboval realnu sancu na sedacku, tak najatie Piastriho do toho dost hodilo vidly.
Preco by som si mal spytovat svedomie?
a ako vies, ze mu to neodporucili?
ono vacsinou praveze pravnici sa snazia sudom vyhyvat a radsej navrhuju klientom dohody aj ked je klient nevinny, lebo oni predsa zaplatene dostanu, je s tym menej roboty, neutrpia pred sudom prehru a navyse pokutu(trest) znasa klient nie oni 
ale ved pojednavanie uz je a ta ich bazuka su tie udajne sluby predtym ako podpisali zmluvu
aj tieto kecy o ktorych je clanok nevesali na f1 forum ale kecal ich palou pred sudom
je to ako cez kopirak, sluby nesluby, po tych sluboch podpisal riadnu zmluvu a nasledne to pokracovalo rovnakym vyvojom ako pri buttonovi
ani pri najlepsej voli nevidim nic, co by mohlo zaka pospinit. ze chcel zlomit jazdca do timu tak mu povedal ze je sanca na f1? uff. take hovori trom styrom za sezonu. nebude mu predsa hovorit ze tam sanca neni. ach…
ako vies, ze mu to odporucili?
ty tvrdis, ze mu to neodporucili 
ja sa len pytam, ze ci vies, ze mu to neodporucili 
co ja tak sledujem tak pravnici sa vzdy snazia dohodnut mimosudne, malo pravnikov ma rado sud, lebo tam nikdy nemozes predpovedat vysledok, tak preto sa vzdy snazia ist na kompromis
napr. americky pravny system je na tom doslova postaveny, tam 90-95% statnych a 97-98% federalnych obvineni konci dohodou o vine a treste a nevinnych tam sedi snad najviac na svete lebo aj pre nevineho je lepsie prijat dohodu ako sa spoliehat na vysledok sudu, kedze prokurator tam nahodi take obvinenia, ze nikto kto si nemoze dovolit fakt spickovych pravnikov tak nebude riskovat sud, pri dohode to z povodnych desiatok rokov hodia na par rokov a pravnici su spokojny, prokurator je spokojny a na obvineho sral pes ci bol nevinny alebo nie 
melko nejako si sa zamotal