Oscar Piastri potvrdil, že Norrisovi k titulu nepomôže | Magazín F1 - F1online.sk

Piloti McLarenu môžu pre svoj tím vybojovať prvý jazdecký titul od roku 2008. Napokon si to však oň nerozdajú len medzi sebou, ako sa k tomu schyľovalo ešte počas leta. Do hry sa zamiešal neľútostný protivník Max Verstappen. V britskej stajni si však nemyslia, že by nič nemali nechať na náhodu. Piastri odkazuje, že Norrisovi nebude nosiť vodu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/221126/oscar-piastri-potvrdil-ze-norrisovi-k-titulu-nepomoze

Tak je to spravne, tak to ma byt

4 Likes

Velice nechytrá otázka od novináře

2 Likes

No nic, tak v tomto momente ostava len Landovi popriat, aby vyhral sprint aj preteky a Oscar mu môze hovorit nie kolko chce.

Zaujímalo by ma, či by mu pomohol v Abu Dhabi, ak by od toho záviselo, či titul získa Norris alebo Verstappen.

Myslím si ale, že by McLaren vyfakoval a ten titul by “prihral” radšej Maxovi. :sweat_smile:

4 Likes

Pomáhat Emilovi mu nevadí?

ved pomaha len sebe

5 Likes

Naštěstí je hra o titul stále ještě otevřená. Ale stačí chybička a všechno může být jinak. Pro všechny tři.

Ak v Abu Dhabi nebude mat matematicku sancu na titul, mal by dostat od McLarenu prikaz pomahat co to da. K tomu mam nasledovne :

1. Monza 2024 ma presvedcila o tom, ze aj ked Lando ide na titul a Piastri nema nan sancu - McLaren ani tak neprikaze reziu
  2. Ak ten prikaz dostane, co bude v rozpore s bodom 1, posluchne ho ?
  3. Ak ho posluchne, bude do toho davat vsetko ?
1 Like

a Monza 2025 ta presvedcila o com???

Piastri nema najmensi dovod pomahat Norrisovi. Prenho naopak bude lepsie, ak to vyhra Verstappen ak nie on. Ak vyhra Norris, Piastri si v McLarene uz neskrkne. Budu mat svojho majstra a budu stavat na nom do buducna. Cez to nejde vlak. Piastri bude v ramci teamu vzdy ten porazeny. Ak by to vyhral Verstappen, porazeny bol aj on aj Norris a tym padom by dostal vysmech Brownov akoze ferovy pristup a Piastrimu by zostalo kolko tolko statusu ze zo seba nenechal robit nosica vody, lebo tej nalepky sa v zivote nezbavi.

Kludne nech to vyhra aj Norris, ale suverenne, aby sa nediskutovalo o tych par bodoch napr z Monzy a pod.

Forma McLarenu vsak zostava otazna. Budu konzervativni alebo pojdu znova na hranu a tym, ze toto su ine okruhy?

3 Likes

Oscar uz Landovi neuhne :+1:``

A Brazílie 2024 byla co?

podla mna mu pomoze. Teraz este nie, pretoze sancu ma, ale ked to bude v situacii, ze Oscar uz sancu mat nebude a prepustenie pozicie bude znamenat titul pre landa tak myslim, ze pomoc pride. Ale ktovie, mozno prekvapi.

To bude bitka. :grinning:

Klobouk dolů před Zakem a Stellou. Sice jsou to “podvodníci”, ale s těmi rovnými šancemi to berou vážně. :+1:

Nemůžu se dočkat. Trochu mi to kazí Evap a o něco méně Lnadofan, ale i tak se těším. :grin:

3 Likes

no silou-mocou ho brzdit urcite nebude

Myslím, že v takovém případě ho pustí určitě. Ale jen v tomto konkrétním.

1 Like

Je jedno jak to vyhraje. A s tím Oscarem bych také nebyl tak náhlej. Bůh ví co za auta bude příští rok. A Lando klidně může po titulu skončit. Mě by to nepřekvapilo.

Já už jsem takový kazisvět, dobře Ti tak :smile: !

1 Like

Myslim si, ze by vyslovene neodignoroval, ale ho na oko akoze posluchol, no v realite by mu pomohol asi tak ako Bottas, ked mal zdrzat Maxa v 2021. Akurat, ze Piastri by to spravil umyselne, no nikto by mu to nemohol dokazat, hoci vsetci by vedeli, kde je pravda. :smiley: