Oscar Piastri má novú zmluvu, v McLarene sa zdrží ešte niekoľko rokov | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 22:18

V utorok neskoro večer nám McLaren pripravil nečakané novinky. Britská stajňa o desiatej hodine nášho času oznámila predĺženie zmluvy s Oscarom Piastrim, ktorý tak v stajni zotrvá minimálne do roku 2027.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/189320/oscar-piastri-ma-novu-zmluvu-v-mclarene-sa-zdrzi-este-niekolko-rokov

@PUFF může bouchnout šampaňský😊

1 Like

Nádejných majstrov sveta je tento rok v F1 neskutočne veľa snáď ako nikdy predtým.Som fakt zvedavý. Tento rok to bude neskutočné. Cítim to v titáne a kostiach :smiley:

4 Likes

Tak největší radost má asi Lando. Může být v úplným klidu.

2 Likes

To ti poviem :grinning:. Som dúfal že budúci rok pojde OP do RB. A teda nie 🫣

2 Likes

RB stál o Landa, zatím nemají důvod slevit :smile: .

Nasral ich uz asi nie :smiley: Ale keď chceš byť naj musíš poraziť všetkých naokolo. Tak to v športe chodí :no_mouth:

1 Like

Ále… Kdo ví, co bude s “těhotným” Maxem, a může se shánět nástupce hned :smile: . Lawson je přece jenom zatím velká neznámá.

1 Like

To bych si dokázal představit, že by šel Piastri do RedBullu. :smiley:

1 Like

Tam by sa fakt hodil. A dúfal som že Weber to zařídí. No nič tento rok mám vo fandeni jasno. LANDO, CARLOS, KIMI

1 Like

U mě záleží, kdo proti komu bude bojovat. Jako vyloženě nikomu nefandím.
Když to bude McLaren vs Ferrari, tak McLarenu.
Když bude RedBull vs McLaren, tak McLarenu.
Když bude McLaren vs Mercedes, tak Mercedesu.
Když to bude RedBull vs Ferrari, tak se půjdu zastřelit.

To bys nefandil Lewisovi? Co Ti udělal?

Odešel do Sparty.

Ale fanouška mít bude.

Tak snad jsi ho taky nevyhodil z toho pokojíčku, cos mu koupil…

1 Like

Neviem pre koho lepšia správa, či pre Oscara alebo McLaren. Mne sa len nepáči to tajnostkárnenie ohľadom dĺžky kontraktu. Aj tak nás f1 naučila, že za správnu sumu sa dá každá zmluva zrušiť.
Keby mi niekto v rokoch 98,99 povedal, že raz budem fandiť McLarenu tak by som ho vysmiala😃
Ferrari je na prvom mieste na vždy, ale v McLarene sú dvaja z mojich troch najobľúbenejších jazdcov, tak čo narobím

2 Likes

Yes, skvělá zpráva.

Mozno prave preto, ze tie zmluvy sa casto nedodrzia, nam az tak nemusi vadit, dokedy presne sa upisali (zrejme je to aj kvoli opciam) :slight_smile:

1 Like

https://youtube.com/shorts/Wy86ISiOLV0?si=i4bWrsRXXR3SLYDd

OP do RB pokial tam je Verstappen je uplne nerealna predstava. To by OP musel zmenit manazment.

Nadejnych majstrov sveta bolo vzdy v F1 vela. Ale velmi malo nadejnych sa aj skutocne stane majstrami. Aj Gorsjean, Hulk, Ricciardo, Massa a mnohi ini boli svojho casu povazovani za buducich majstrov.

Teraz sa uz takmer z kazdeho novacika robi buduci majster. Aj stvoricu Norris-Leclerc-Russell-Piastri oznacuju vsetci za buducich majstrov, no sanca, ze aspon jeden titul ziska kazdy z nich, je tak mala, ze by som si stavil na to, ze titul ziskaju maximalne dvaja z tychto styroch (ak vobec).

EDIT: Ak si to myslel tak, ze o titul mozu bojovat viacere timy, tak mame nadejnych majstrov sveta asi tolko ako v roku 2010. No stale sa moze stat aj to, ze McLaren bude odskoceny a bude dominovat. :slight_smile: