Jj a nejen Aston, posun bude i jinde…ono je naivní , hodně naivní si myslet že AN všechno zvládne posunout v nejbližší době. Pokud není nastavená továrna a nefungují jednotlvé sekce továrny a to nefungují , tak je to imho v nejbližší době bez šance. O Hondě nemluvě, konkurence už má motory zase o půl roku rychlejší , jen s tím ještě nevylezla. Dříve to šlo urychlit všechno penězi, 3x větším personálem , šlo využít externí továrny, výrobci, vše urychlit …a to už dneska nejde.
Honda příšerná ve všech oblastech, žel to zvorala, podcenila, again.
Ty tu šiješ do nějakého el seňora, že se vyjadřoval k těm věcem a byl mimo a přitom ty tu píšeš strašný hov-na už od prosince, se proliskej a vzbuď konečně
Jak řekl sám Alonso, F1 je velmi předvídatelná.
Ale reálně se v tom nemusím nějak moc šťourat. Akorát to tu jednou za čas musím zmínit, protože jinak by mě váš třetí kolega zase označil za generála po bitvě ![]()
Však si generál po bitvě. Každopádně F1 je v úplně jiném stavu, než byla posledních 20 let minimálně a to hlavně díky těm pravidlům skrze motory. I na příští rok se výrazně mění aero skrze ty úpravy motorům a bude se snižovat přítlak, takže říkat tu, že bude něco probíhat jakoi bylo před 10 let je prostě mimo. Mimochodem McL byl na začátku 23 ve sračkách a 24 měl titul mezi týmy.
Ten McLaren 2023, to sem sem tam někdo napíše. Akorát McLaren byl tehdá v jiné pozici, oni měli konkrétní dílčí problémy (tuším řešili brzdy ?) a hlavně, už od půlky sezony byli nejlepší za dominujícím RB.
Aston je bohužel v jiné pozici.
McL měl spoustu problémů s aerem, zavěšením a mechanickým gripem. Taky musel překopat kompletně celý monopost. Ano, AM je v jiné pozici, protože narozdíl od McL musí řešit nově zavěšení a převodovku plus spolupráci s Hondou. Na druhou stranu tvrdit, že AM se nejdřív 2028 dosatne do středu pole je minimálně zarážející i na základě dat z Maďarska.
Honzi.
V F1 se nevyvíjí, tam si děláš jen reklamu.
Podla mna by sa Honda mala zacat sustredit na 2030 kedy chce mat Arab v8
Ajo, jsem zapomněl, že tam se chodí jen dělat marketing
Aston je teď někde, kde měl být už v předsezónních testech a přitom teprve teď zprovozňuje vůz a za chvíli jsou vánoce.
Mi tohle psát nemusíš. Vždyť jsem to Vaší trojce vysvětloval už loni v prosinci a teď mi to píšeš jako argument?
Loni v prosinci si psal, že Binotto nerozumí motorům F1 a jen ty s bezkouláčem a sobotním vytrháváčem zubů rozumíte pravidlům F1.
Nemáš argument, tak srabsky odvádíš pozornost na jiné téma.
Divím se, že jsi ještě nevytáhl kompresní poměry Mercedesu, kterými jste se bavili půl roku.
Kdepak, ty si tu zase žvatlal něco o tom, co si tu plodil za nesmysly v prosinci.
Ano v prosinci to pro Vás byly nesmysly, které se v březnu potvrdily jako ještě větší černá můra, kterou jsem neodhadoval ani já.
Mimochodem i kdybych tady v prosinci plácal nějaké nesmysly, tak je to pouhé promile z toho, to tady po celou dobu své zdejší existence plácáš Ty Formule jedna s diselovými motory.
Vidíš, jak se sám dokážeš hezky zhodnotit
Vidím, že máš zase předávkováno, tak Ti dávám prostor plácat nesmysly se sobě rovnými.
Copak Ferdíku, nelíbí se ti vlastní komentáře? Ani se nedivím, takové ■■■■■■ tu po sobě číst, to se musíš pak někdy za sebe stydět