Oportunistická nedeľa Fernanda Alonsa | Magazín F1 - F1online.sk

Aston Martin v Azerbajdžane vybojoval šieste miesto zásluhou Fernanda Alonsa, čo je pre britskú stajňu vynikajúci výsledok. Španiela teší, že sa mu podarilo využiť nehodu Sainza s Pérezom a pozbierať ďalších osem bodov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/171892/oportunisticka-nedela-fernanda-alonsa

Musím řict, že jsem byl překvapený stejně jako Krack - když přišlo na lámání chleba a za Alonsa se dostal Albon na čerstvých medium, Alonso značně přidal. Celou dobu jsem se bál, že to bude bez bodů jako v Monze, kde jel Alonso taky skvěle. :pray:

Za mě fakt jeden z nej výkonů. Tentokrát se vyplatilo mít puštěný Live Timing. :green_heart:

3 Likes

… jel rozumně a jakmile Hulk předjel Colapinta, pak Albon Hulka, začal to drtit.

2 Likes

Jj, hodně dopředu věděl na který moment závodu se soustředit, Colapinta si jen hlídal. :slightly_smiling_face: Ten graf to pěkně ukazuje.

2 Likes

Uz som myslel, ze dalsi najlepsi vykon v kariere. :sweat_smile:

Stejně to že použil starou podlahu a “celkem to ušlo” mi napovídá že autu prostě nadále nerozuměj. Ztracený vývoj :confused: A nejhorší je že na Alonsovi to bylo vidět hned jak tu novou v Maďarsku nasadili, to jim to trvalo ale sakra dlouho vrátit ji zpět.

1 Like

A jak to měl vlastně Stroll? Ten měl v Baku novou podlahu? :thinking:

Přiznám se že nevím, něco hned v prvním tréninku říkal že je neříditelný, ale kam to dospěli u něj neznám.

@spineIesssheep podlaha je modifikovana, je to balík z Imoly, ale modifikovaný s prvky z Maďarska. Když jde o modifikaci, tak tym to nemusí hlásit, jako nový díl. Jinak nechali nove zadní křídlo z Monzy, zbytek balíku z Maďarska

1 Like

:face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Tady je někdo nadšenej :grinning:

1 Like

Myslím že už ty prohry s Alonsem psychicky nedává, to zase přinese do týmu dusno, je to tak trochu začarovanej kruh.

1 Like

useless feedback :smiley: :smiley:

3 Likes

Tak Stroll měl prý to samé co Alonso.

1 Like

Ano měl, tým ani nechapal degradaci u Alonsa, u Strolla byla očekávaná, ale i Alonsa nechapali, že byla extrémně malá

1 Like

Useless feedback