Opäť len Mercedes: Safety car Aston Martinu je minulosťou | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 13:27

Sezóna 2026 prinesie množstvo noviniek po súťažnej a technickej stránke, dokonca sa dočkáme nasadenia jedenásteho tímu, no zmeny sa budú týkať aj bezpečnostného vozidla. Aston Martin končí spoluprácu s Formulou 1 a už jej nebude poskytovať vlastné autá na úlohu bezpečnostných a lekárskych vozidiel.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/224482/opat-len-mercedes-safety-car-aston-martinu-je-minulostou

Konečně zmizí ta pomalá zelená kraksna.

1 Like

A bude uz konecne nove AMG GT PRO?

:grin: přééésně to sem chtěl napsat

Strulovičovi ten sa nedari projekt Aston nakopnut. Snad to je beh na dlhe trate

Ale beru to od Astonu jako chybu. Aspoň nějaký vůz by měli v závodě na prvním místě.

1 Like

A víš o tom, že smlouvu o SC uzavírala automobilka a ne F1 tým?:face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Trhni si :stuck_out_tongue_closed_eyes: Ty kvůli Mercedesu na prvním místě ukazuješ svou pravou tvář. Kéž by to byl letos jediný Mercedes co bude vévodit celému poli :smiley:

3 Likes

Tohle chování se Puffovi musí vrátit, prostě musí! :face_with_symbols_over_mouth:

3 Likes

Když jsem v roce 2023 psal, kterej snad nebyl ani v F4, že bude Kimi v roce 2026 šampion, tak jste se mi smáli. Teď jsem na řadě se smíchem já.

Double kakabus

2 Likes

To jsi psal už o 2025, nebo Ham, tolik k tvým předpovědím :+1: :crazy_face:

2 Likes

Puff to má ohlídaný ze všech stran - HAM, Kimi a na prorfilovce Leclerc. :sweat_smile:

3 Likes

Puff je druhej kabátník😒

2 Likes

Helmut se probudil. :sweat_smile:

2 Likes

SC by mala byt nezavisla znacka, ktora na roste nema zastupenie.
Lamborghini ideál.

on ma rad nedotacave auta, nove pravidla mu mozu vyhovovat. rekuperuje sa len zo zadnej napravy. Verstappenovi to tiez moze vyhovovat, on zase brzdi do zakruty skor. Najvacsi loser bude zase Hamilton. Tomu to vyhovovat nebude.

Helmutko zase rage baity na sílu. Jestli se nudíš, tak si kup medvídka mývala.

nechapem o com hovoris. mas snad pocit, ze nove auta Lewisovi sadli? tratil na tom mozno najviac zo vsetkych. Toto bude mozno z pohladu brzdneho balansu lepsie, pretoze nie su tak nizko, ale zase potrebuje dlhsiu brzdnu drahu koli regeneracii. On ma rad ked moze brzdit neskoro a prudko.

Však víš, že má Hamík rád nedotáčivá auta, tak proč píšeš, že mu to nebude sedět?
Když chceš ragebait, tak to musí dávat smysl. Třeba napiš: “Je starej, nemá na to, a Leclerc mu zase naklepe.”