Zadnej stejnej nazor jako Fred jsi nemel. Fred se vyjadruje ke dvoum konkretnim kauzam.
„Nie je na mne, aby som rozhodol, či je niečo legálne, alebo nie,“ povedal Vasseur na margo kauzy Red Bullu s porušovaním parc fermé. „Nie som v ich aute a mojou úlohou je sa sústrediť na nás a na prácu. Pokiaľ ide o legálnosť monopostov súperov, plne dôverujem FIA.“
„Nechcem hodnotiť špekulácie. Neviem, čo sa stalo, pretože nie som súčasťou ich tímu; neviem teda, či to použili, alebo nie. Ak to však použili, jednoznačne podvádzali. V tomto smere nevyužili žiadnu šedú zónu,“ vyhlásil Fred.
Ty jsi mluvil o nevere a snad vrazdach nebo neco takoveho.
Freda nechvalim za nazor, ale za to ze jde s kuzi na trh a styl, kdy to bere padni komu padni a neoddeluje kauzu RBR od kauzy McLarenu.
Ty plášti. Muj nazor na obe kauzy se nemeni. A rikam, ze pokud se obema teamum dokazou poruseni pravidel, zaslouzi trest. Jinak ne.
Pokud mel nekdo stejnej nazor jako Fred, tak @Evap a vicemene @Jos_Verstappen .
A to nebudu komentovat, tvuj vypad na me. Zadnym trolem jsem te nenazval a na vyroku ze jsme oba na jinych planetach bych nic nemenil a je to tak stale. Notabene jsme se na tom shodli. Podle tebe jsem jinde.
Hezky den. Tri minuty uplynuly.