Oficiálne: Zostava Aston Martinu je kompletná. Lance Stroll podpísal novú zmluvu | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 11:46

Ak ste o tom náhodou pochybovali, teraz už nemusíte. Krátko po oficiálnom tlačovom vyhlásení o budúcnosti Pierra Gaslyho nám Aston Martin pripravil ďalšie, v ktorom potvrdil, že kolegom Fernanda Alonsa bude aj v nasledujúcich sezónach Lance Stroll.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/160238/oficialne-zostava-aston-martinu-je-kompletna-lance-stroll-podpisal-novu-zmluvu

Ohhhhh! Jaké pak to překvapení!!! :rofl: :rofl: :rofl: :exploding_head: :yawning_face: :see_no_evil:

On ten Lance, i jeho tatík a i AM si vlastně můžou za takovou trapárnu sami!
Nejtrapnější protekčňák co jsem za cca 25 roků v F1 viděl. :-1:

Tak Lance se občas ukáže v dobrým světle a pak to zase hned uhasne, je to škoda, rad bych viděl třeba Lawsona místo Strolla

1 Like

Ten jeho úsmev je nekonečný :money_mouth_face:

Vies co, ja by to rozdelil na 2 rôzne casti.
Prva je protekcnak, ktory môze lezat velmi vela ludom v zaludku
Druha je záchrana Force Indie, posun stajne na vyssi level a obnova pôvodnej znacky Aston Martin v F1 a toto urobil skvele.
Za to klobuk dole.

Rozumna volba. Alonso team stiahne dolu ako kazdy iny v ktorom bol, Lance sa trochu povozi, Lawrence zaplati a dobre je :smile:

A potom pride Honda, Alonso pojde do dochodku, Lanca to prestane bavit, vtedy konecne mozu zacat pomyslat na lepsie pozicie

Presne tak.
A preto Alonso minuly rok v Monacu nevyhral, lebo nie team ho zarezal.
Moze za to opat sám, team je v tom nevinne.
Ked prehral v 2010, urcite si sa uprimne tesil ze sa mu nepodarilo zdolat RB.

Teraz ked uz ma istotu tak snad zacne jazdit.

Není to velké překvapení, tenis až později :smiley:

Po ôsmych rokoch by sa veru už patrilo

1 Like

Screenshot_1016

Tak je jasný, že ta nervozita ohledně budoucnosti mu musela svazovat ruce. Nevím, jak je to s podporou v nezaměstnanosti v Kanadě, ale určitě mu teď hodně odlehlo. :slightly_smiling_face:

3 Likes

ta neistota musela destabilizovat cely tim, dobre, ze to uz vyriesili.

3 Likes

Teď konečně přijde ta exploze talentu, o které mluvil de la Rosa…

Jsem v šoku.
Takové překvapení jsem opravdu nečekal. :rofl:

Nic si z toho nedělej, to nemohl tušit nikdo :smile: .

1 Like

A co ma Monako s tym, ze Alonso taha teamy dole a rozvracia ich?

A ano, vtedy moj oblubenec nejazdil, tak som fandil viac Vettelovi, lebo za mna je Alonso krivak. Na tom je nieco zle? Ci musia mu fandit vsetci? :smirk:

Křivák jsi maximálně ty

2 Likes

2014 ho muselo sakra bolet. :thinking::grin:

2 Likes

Já vlastně nevím, co si o tom myslet. Byli tu tací, co mě přesvědčovali, že je to skvělé, když tam Lance je. No, tak jsem zvědav. :hugs:

1 Like