To já nevím jak to tam maj, co kdo za to má atd, jen bych hádal
Vychazejme z toho, ze pred par dny se bezduvodne, prekvapive objevila hlaska, ze Bottas nejni v hledacku Red Bullu, jak uz to v F1 byva vetsinou plati opak, proc ne, polepsil by si, Red Bull mozna potrebuje pilota klauna, Bottas posledni rok sranduje jak nikdy.
Nevim, uz to jmeno mi do F1 nestymuje.
Hlavně jestli jim štymuje v RBR… Zatím se to odvíjí podle očekávání, uvidíme, jestli se dočkáme překvapení nebo se prostě posune Lawson a udělá místo Hadjarovi, když už tam toho Júkiho prostě vyzkoušet nechtějí.
Tak za 14 dní se ofiko začne drtit 2026.
Checo už musel něco k 2026 vidět. Navíc ví, jak mají vypadat top nástroje. Nebo top systém.
Kdybych byl začínající tým, tak bych ho bral.
Mě by to hodně překvapilo, možná se mi to zdá ale cítím u nich jistý odpor k jezdcům kteří už maj více za sebou než před sebou.
Tohle se hrozně těžko odhaduje, podívej se, jak dopadl Carlos Sainz. A to jezdil v nesrovnatelné formě a pokud máme vůbec mluvit o zásluhách, tak on by si zasloužil dobrý tým o hodně víc! Sponzora myslím do Williamsu taky přivedl, ale tohle moc nesleduju.
Konečne jak s Danielom tak s Perezom si dali priveľmi načas. Nová krv do RB sa hodí Max potrebuje konkurenciu a RB pilota, ktorý bude nosiť body.
Pre úplnosť je úplne nevyhnutné a kľúčové dodať 2024:8 lebo to je dôvod tejto situácie a nie obstojné výkony 2021 + 2022 + 2023.
Alebo je možné, že sám Sergio porušil zmluvu a preto musí odísť. Stačí ak tam boli požiadavky na pracovný výkon a disciplínu typu: Je povinný získať aspoň polovicu bodov ako kolega. Je povinný skončiť najhoršie 6 pozícii za kolegom. Je povinný skončiť najhoršie 7. Odštartovať tak, aby ho nepredbehol medical car. Nepokaziť auto pri rozbehu.
To je pochopiteľné. Ako jediný čo odjazdil celú sezónu získal 0 bodov.
Tak jestli Max dá příští rok s RBR a pak půjde pryč, tak je celkem jasné, jak na tom RBPT bude. Nehledě na to, že najednou silná slova od Helmuta už nejsou tady tím směrem
Presne tak.
Myslim ze je jasne vsetkym ze RB stavia auto na Maxove potreby a druhy jazdec ked sa trapi … tak co s tym.
A nebol to len Perez.
Osobne si myslim ze Cadillac ho podpise.
Neskoro. Ale asi to skôr nešlo.
Dalsi clanok o RB a opat sa tu stretla miestna smotanka najvacsich fanusikov tohto timu (s vynimkou Evap).
Uživatelé diskutují pod články to je převratný objev, nechceš za to nobelovku?
No keď predlžovali Checovi, tak ešte mohli (Sainz, ale aj Alonso, ktorý na Maxa nepovie krivého slova alebo Hulk? Pokojne zadara.)
Navyše Checovi mohli spraviť veľkolepú rozlúčku, resp. niekoľko – vrátane Mexika. Samé PR bomby.
Vyhnilo to rovnako ako s Ricciardom. Pochopil by som to asi u každého tímu, ale Red Bull? Tím s najpremakanejším PR a 2x takto úplne po… odchod pilota z tímu, pardon “z rodiny”?
Aký kontrast Hamiltonov odchod z Mercedesu a Sainzov z Ferrari…
A proč myslíš, že to dělají
Pravda, opakovaná chyba není chyba, ale záměr. Však mi to tu o druhé sedačce v RedBullu píšeme furt. Potvrdili to na výbornou
Aspoň bude mít Ferda dalšího koně.